Çok üzüldüm üvey anne olsa bu kadar yapmaz
siz çok iyi bir anne olursunuz umarım çocuğunuzla geçmişi telafi edersiniz
Okurken bi an okuduğun bi kitabı falan anlatıyosun sandım yine iyi davranıyosun bence ben olsam yüzüne bakmazdım sözlümle de asla tanıştırmazdım ona herşeyi anlatırdım Rabbim sana Anne olacak bi kayınvalide nasip etsin inşallah
Canim yaa gercekten bi annenin bunlari yaptigina inanamiyorum nasil ikinci kez anne diyebilsiniZ hayatinizi mahvetms sizin bence artik bwlli yasa gelmiissinZ gorusmeyin benimde babam boyle gorusmuyorum kardesim daha beter kapidan bastirmiyor ne bileyim biz oyo oldukca enayi yerine koyuyolar annenin bundan degisecegini sakin dusunme degismEz cunku benimde bab
psikoloğa gitmelisiniz bence kardeşinle. çocukluğunda büyük travmalar yaşayan kişilerin uzman eşliğinde yaralareını sarmalı diyen bir kişiyim . belki ileri de annenizi de psikoloğa ikna edebilir ve aranızda ki bu uyumsuzluğu çözebilirsiniz
bi daha gorusme
insallah kv adayin insan evladidirda bunlari senin onune koymaz ilerde
yok o kadar vijdansiz olamz herhaldeiyi bir insan. ama kaynana sonuçta işte... İlerde çıkıp annen bile hayat kadını dedi sana derse çok ağır gelir bu bana.
düzenli gidipte etkisini görmediğyseniz başka bir psikologta denemelisiniz şansınızı . her meslekte iyisi de kötüsü de vardır unutmamak lazım. zaten anneniz için tedavi olduktan sonra görüşme ihtimaliniz var dedim. şuan herşey çok yeni biraz kafa dinlemeniz lazımbüyük konuşmak istemem ama o kadınla bi kez daha görüşmek dahi istemiyorum. Kardeşim ve ben zaten gittik fakat ne yalan söyleyim ne olumlu ne olumsuz en küçük bi etkisi olmadı.
yok o kadar vijdansiz olamz herhalde
ama beceriksiz falan demis ya onlari belki onune koyar
düzenli gidipte etkisini görmediğyseniz başka bir psikologta denemelisiniz şansınızı . her meslekte iyisi de kötüsü de vardır unutmamak lazım. zaten anneniz için tedavi olduktan sonra görüşme ihtimaliniz var dedim. şuan herşey çok yeni biraz kafa dinlemeniz lazım
Annenizin hic mi akrabasi yoktu ? Anasi babasi kardesleri ? Yada babanin hic mi akrabasi yoktu da sizi annene verdiker ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?