- 15 Haziran 2023
- 199
- 48
- 13
- Konu Sahibi bulutlukahvee
-
ben bu emojiyi sıklıkla kullanıyorum kesinlikle gülme anlamında kullanmıyorum gülünecek bir durum bile yok. Ben sadece böyle bir durumla ilk defa karşılaştığım için ne yapılır bilmiyordum sormak istedim. Ve annem kesinlikle bundan gurur duyacak bir kadın değil babamdan tiksiniyor ve bence bizim için katlanıyorO gulen ağlama emojisi mi ???? Yazıklar olsunbabanız annenizi bırakmayacak hem anneniz hem siz bu durumdan içten içe sevinip gurur duyuyorsunuz. Toplum olarak sevgi kavramını gözden geçirmemiz gerekiyor cidden
ve bana az önce boşanmaya gücünün yetmediğini söyledi zaten babamı sevse gurur duysa ondan boşanmak istemezben bu emojiyi sıklıkla kullanıyorum kesinlikle gülme anlamında kullanmıyorum gülünecek bir durum bile yok. Ben sadece böyle bir durumla ilk defa karşılaştığım için ne yapılır bilmiyordum sormak istedim. Ve annem kesinlikle bundan gurur duyacak bir kadın değil babamdan tiksiniyor ve bence bizim için katlanıyor
sizde yanlış anlamlar çıkarmayı bırakın ya da yazmayınBen bu konuda halinden hoşnutsuz insanlar görmedim ne annen ne sen. Düşüncelerinizi düzeltin hayatınız da duzelir.... Naçizane. İyi geceler
İdeal olani guzellikle konusup bak anlasamiyoruz bosanalim diye uzlasmalari. Yok olmadi. Oncelikle tehlikede olduguna dair kanit olacak mesajdir ses kaydidir sizin sahitliginizdir. Bunlarla polise gidip uzaklastirma ve korunma talep edecek sonra bosanma davasi acacak.yok aslında istiyor gibi göründü ilk ya da ben öyle sandım sonrasında anneme ben kendimi düzelteceğim şans ver falan dedi yani aslında tam ciddi değilmiş. Doğru diyorsunuz ben şuan çok üzüldüm ama ben bir an duyunca daha farklı bir yol da olabilir diye düşünmüştümpeki babam zaten bırakmayacaksa bunu nasıl yapabiliriz annem buna cesaret etmeye korktuğunu söyledi sonrasında da
anladım bunları yapmaya çalışacağım ben dünkü kavgalarına şahit olmadım babam çok kötüymüş kendini tutamamış ondan sonra koptu ip. Ama bugün ben hata ettim keşke onaylasaydım çocuk gibi davrandım babamın iyileşebileceğini düşünerekİdeal olani guzellikle konusup bak anlasamiyoruz bosanalim diye uzlasmalari. Yok olmadi. Oncelikle tehlikede olduguna dair kanit olacak mesajdir ses kaydidir sizin sahitliginizdir. Bunlarla polise gidip uzaklastirma ve korunma talep edecek sonra bosanma davasi acacak.
annem yazamaz ona sorup tamamıyla ben anlatabilirimYavrum sen git velin gelsin. Annen yazsin buraya detayları ile.
Böyle birsey anlasilmiyor blöf mu? Annen gerçekten boşanmak istiyor korkuyor mu?annem yazamaz ona sorup tamamıyla ben anlatabilirim
Gitsin boşansınlar. Madem boyle bir çift 6 yas çocuk nedir . Yapmasalarmiş..bencil umursamaz ebeveyn olmayı beceremeyen insanlarbabam erkek kardeşime karşı çok tepkili kardeşim de ergen zıtlaşıyor tersini yapıyor böyle olunca babam ona sayıp sövüyor yanımızda öldüreceğini söylüyor öfke patlamaları yaşıyor. Hatta küçük 6 yaşındaki kız kardeşimin yanında kavga ediyorlar onun psikolojisini hiç düşünmüyor bir kere bile onunla ilgilenmedi en çok ona üzülüyorum. Babam annemin yapma dediği şeyleri yapıyor hareketlerine temizliğine dikkat etmiyor çoğu konuda anlaşamıyorlar. Bugün boşanmak istediklerini söylediler ne söyleyeceğimi şaşırdım ben başka bir yolu yok mu? Babam psikologa gidip ilaç kullansa kavgalar azalmaz mı? Ne yapmalıyım? Bu arada baba tarafında genetik sürekli psikolojisi bozuk insanlar var ailesini içten içe tüketiyorlar hepsi de ilaç kullanıyor. Boşanmak daha mı iyi olacak çok kötü hissediyorum. Yaşları annem 43 babam 46
boşanmak istiyor ama korkuyor gücünün yetmeyeceğini düşündüğü için de kabullenmiş gibi davranıyor ama kesinlikle bundan mutlu olduğunu düşünmüyorum annem eziyet çekiyor aslında babamı sevmiyorBöyle birsey anlasilmiyor blöf mu? Annen gerçekten boşanmak istiyor korkuyor mu?
işte çözümü çocuk yapmakta bulmuşlar ve bu şeyi söyleyen de babam kardeşimle bir kez olsun ilgilenmiyor onun yanında kavga ediyorGitsin boşansınlar. Madem boyle bir çift 6 yas çocuk nedir . Yapmasalarmiş..bencil umursamaz ebeveyn olmayı beceremeyen insanlar
Ay bosansınlar daha mutlu olursunuzişte çözümü çocuk yapmakta bulmuşlar annemle babam zaten hep uzakta yaşıyorlardı babam başka yerlerde çalışıyordu babamın yanına taşındık babamın huylarının değiştiğini daha kötüye gittiğini farkedince annemle sürekli kavga etmeye başladılar öncesinde de yine yaz tatillerinde bir araya geldiklerinde hep ailevi nedenlerden kavga ediyorlardı
Eee o zaman niye anneni baskiliyorsun?boşanmak istiyor ama korkuyor gücünün yetmeyeceğini düşündüğü için de kabullenmiş gibi davranıyor ama kesinlikle bundan mutlu olduğunu düşünmüyorum annem eziyet çekiyor aslında babamı sevmiyor
yok aslında ben kavgalarına müdahale etmedim çoğunlukla babamı suçladım kardeşime böyle davrandığı için. Ama boşanma konusu açılınca da annemi desteklemedim bu defa babamın tedavi olmayı deneyebileceğini söyledim. Boşanması gerektiğini bilse de annemin ümidi kırıldı babamın tehdit eden tavrını görünce ve annem bir geliri olmadığı için de mecbur gibi. Yani her kadın dediğiniz gibi harekete geçemiyor ki. Kendi geleceğimi kurtarmak için sınav çalışıyorum fakat 4-5 gündür hiç çalışamıyorum kavgaları yüzünden ve babamın da umrunda bile değil buAnnenize destek olun ama çok da müdahale etmeyin derim ben. Eğer anneniz gerçekten boşanmak istemiyorsa babanızla arası düzelince sizin gaza getirdiğinizi bile söyleyebilir. Koskoca kadın bu durumda boşanması gerektiğini elbette biliyor. Hala harekete geçmiyorsa onda da bi toksiklik olduğunu düşünüyorum. Siz en iyisi bunlara çok takılmayın kendi geleceğinizi kurtarmaya bakın. Bazı ebeveynler böyledir. Ne düzelirler ne de etraflarında düzgün psikoloji bırakırlar.
boşanmak istemesini asla tahmin edemedim o an çok şaşkınlık yaşadım bana fikrimi sorduklarındaEee o zaman niye anneni baskiliyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?