- 15 Haziran 2023
- 199
- 48
- 13
- Konu Sahibi bulutlukahvee
-
baban zaten beni bırakmaz gerekirse öldürür boşanmamıza izin vermez dedi annemEvet daha iyi olucak. Kadincagiz daha zulum cekmesin yazik gunah.
22.Sen kaç yaşındasın? Annenle babanın sorunlarını sen çözemezsin. Belki annende sizde daha mutlu olursunuz boşandıktan sonra.
peki babam annemi zaten bırakmazmış annem öyle söylüyor yani yine annem kurtulamayacakAnnenin yıllardır neler çektiğini anlayamazsın sana anlatmadığı ağladığı üzüldüğü çok şey vardır eminim hakkınızda hayırlısı olsun. En iyisi boşanmak.
teşekkürler anneme destek olmalıyım ben çok şaşırdığım için onları suçladımBazen boşanmak tek çözüm olabilir. Ailene saygı duy. Belki hepiniz için daha iyi olacak. Annen eminim son raddeye kadar çabalamıştır. Annene destek ol.
annem boşanmak istiyor babam ise istiyor gözüküyor. Ve evet nasıl olsa babamın onu bırakmayacağını gerekirse öldüreceğini yine de boşanmayacağını söyledi az önce.Annenle benimle yaşıt.
Peki annenin boşanmak istediğinden emin misin?
Nasıl olsa o beni bırakmaz diye düşünüyor olabilir mi sence
Yukarda bosaak istediklerini soylediler diyince baban da bosanmak istiyor gibi anladim ben. Peki sen soyle ruhunda katillik olan biriyle yasamayi annen hakediyor mu?baban zaten beni bırakmaz gerekirse öldürür boşanmamıza izin vermez dedi annemyani babam tehdit eder gibi söylemiş aslında benim yanımda
O gulen ağlama emojisi mi ???? Yazıklar olsunbaban zaten beni bırakmaz gerekirse öldürür boşanmamıza izin vermez dedi annemyani babam tehdit eder gibi söylemiş aslında benim yanımda
Hem huzur vermezler hem de bırakmazlar tehdit ederler. Eğer gerçekten o fıtrattaysa Allah babanızın canını alsın inşallah. Yazık o kadıncağıza.annem boşanmak istiyor babam ise istiyor gözüküyor. Ve evet nasıl olsa babamın onu bırakmayacağını gerekirse öldüreceğini yine de boşanmayacağını söyledi az önce.
yok aslında istiyor gibi göründü ilk ya da ben öyle sandım sonrasında anneme ben kendimi düzelteceğim şans ver falan dedi yani aslında tam ciddi değilmiş. Doğru diyorsunuz ben şuan çok üzüldüm ama ben bir an duyunca daha farklı bir yol da olabilir diye düşünmüştümYukarda bosaak istediklerini soylediler diyince baban da bosanmak istiyor gibi anladim ben. Peki sen soyle ruhunda katillik olan biriyle yasamayi annen hakediyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?