• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemle babam boşanmak istiyor ne yapmalıyım

O gulen ağlama emojisi mi ???? Yazıklar olsun😒 babanız annenizi bırakmayacak hem anneniz hem siz bu durumdan içten içe sevinip gurur duyuyorsunuz. Toplum olarak sevgi kavramını gözden geçirmemiz gerekiyor cidden 🤢
ben bu emojiyi sıklıkla kullanıyorum kesinlikle gülme anlamında kullanmıyorum gülünecek bir durum bile yok. Ben sadece böyle bir durumla ilk defa karşılaştığım için ne yapılır bilmiyordum sormak istedim. Ve annem kesinlikle bundan gurur duyacak bir kadın değil babamdan tiksiniyor ve bence bizim için katlanıyor

ben bu emojiyi sıklıkla kullanıyorum kesinlikle gülme anlamında kullanmıyorum gülünecek bir durum bile yok. Ben sadece böyle bir durumla ilk defa karşılaştığım için ne yapılır bilmiyordum sormak istedim. Ve annem kesinlikle bundan gurur duyacak bir kadın değil babamdan tiksiniyor ve bence bizim için katlanıyor
ve bana az önce boşanmaya gücünün yetmediğini söyledi zaten babamı sevse gurur duysa ondan boşanmak istemez

yok aslında istiyor gibi göründü ilk ya da ben öyle sandım sonrasında anneme ben kendimi düzelteceğim şans ver falan dedi yani aslında tam ciddi değilmiş. Doğru diyorsunuz ben şuan çok üzüldüm ama ben bir an duyunca daha farklı bir yol da olabilir diye düşünmüştüm 😔 peki babam zaten bırakmayacaksa bunu nasıl yapabiliriz annem buna cesaret etmeye korktuğunu söyledi sonrasında da
İdeal olani guzellikle konusup bak anlasamiyoruz bosanalim diye uzlasmalari. Yok olmadi. Oncelikle tehlikede olduguna dair kanit olacak mesajdir ses kaydidir sizin sahitliginizdir. Bunlarla polise gidip uzaklastirma ve korunma talep edecek sonra bosanma davasi acacak.

İdeal olani guzellikle konusup bak anlasamiyoruz bosanalim diye uzlasmalari. Yok olmadi. Oncelikle tehlikede olduguna dair kanit olacak mesajdir ses kaydidir sizin sahitliginizdir. Bunlarla polise gidip uzaklastirma ve korunma talep edecek sonra bosanma davasi acacak.
anladım bunları yapmaya çalışacağım ben dünkü kavgalarına şahit olmadım babam çok kötüymüş kendini tutamamış ondan sonra koptu ip. Ama bugün ben hata ettim keşke onaylasaydım çocuk gibi davrandım babamın iyileşebileceğini düşünerek 😰

babam erkek kardeşime karşı çok tepkili kardeşim de ergen zıtlaşıyor tersini yapıyor böyle olunca babam ona sayıp sövüyor yanımızda öldüreceğini söylüyor öfke patlamaları yaşıyor. Hatta küçük 6 yaşındaki kız kardeşimin yanında kavga ediyorlar onun psikolojisini hiç düşünmüyor bir kere bile onunla ilgilenmedi en çok ona üzülüyorum. Babam annemin yapma dediği şeyleri yapıyor hareketlerine temizliğine dikkat etmiyor çoğu konuda anlaşamıyorlar. Bugün boşanmak istediklerini söylediler ne söyleyeceğimi şaşırdım ben başka bir yolu yok mu? Babam psikologa gidip ilaç kullansa kavgalar azalmaz mı? Ne yapmalıyım? Bu arada baba tarafında genetik sürekli psikolojisi bozuk insanlar var ailesini içten içe tüketiyorlar hepsi de ilaç kullanıyor. Boşanmak daha mı iyi olacak çok kötü hissediyorum. Yaşları annem 43 babam 46
Gitsin boşansınlar. Madem boyle bir çift 6 yas çocuk nedir . Yapmasalarmiş..bencil umursamaz ebeveyn olmayı beceremeyen insanlar

Gitsin boşansınlar. Madem boyle bir çift 6 yas çocuk nedir . Yapmasalarmiş..bencil umursamaz ebeveyn olmayı beceremeyen insanlar
işte çözümü çocuk yapmakta bulmuşlar ve bu şeyi söyleyen de babam kardeşimle bir kez olsun ilgilenmiyor onun yanında kavga ediyor
annemle babam zaten hep uzakta yaşıyorlardı babam başka yerlerde çalışıyordu babamın yanına taşındık babamın huylarının değiştiğini daha kötüye gittiğini farkedince annemle sürekli kavga etmeye başladılar öncesinde de yine yaz tatillerinde bir araya geldiklerinde hep ailevi nedenlerden kavga ediyorlardı

işte çözümü çocuk yapmakta bulmuşlar annemle babam zaten hep uzakta yaşıyorlardı babam başka yerlerde çalışıyordu babamın yanına taşındık babamın huylarının değiştiğini daha kötüye gittiğini farkedince annemle sürekli kavga etmeye başladılar öncesinde de yine yaz tatillerinde bir araya geldiklerinde hep ailevi nedenlerden kavga ediyorlardı
Ay bosansınlar daha mutlu olursunuz

Ben henüz 10 yaşlarımdayken bile annem ve babam boşansın da, annem özgürce yaşasın isterdim. Sizin anneniz bir adım atmayı düşünmüş ama desteklemiyorsunuz. Pes! Aman annem ile babam ayrılmasın diye düşüne düşüne bencillik ediyorsunuz. Bu pis, umursamaz, kaba ve şiddet yanlısı adamı senelerce çekmiş, şimdi boşanmak istiyor. Düşünüyor ki: "çocuklar da büyüdü sayılır, bana destek olurlar, arkamda dururlar," ama nerdeeeeeeeee. Beklediği desteği göremeyince de, korkuyla da karışık emin değilim dedi demek ki kadıncağız.
Annenizi bile bile ölüme yollamak gibi sizin bu desteklemiyor oluşunuz ve belki de annenize kızmanız içten içe. İlaçla falan düzelecek şeyler değil bunlar. Benden sadece 1 yaş küçüksün. Hiç haber okumuyor veyahut izlemiyor musun? Hangi 'asarım, keserim, öldürürüm seni!' diyen insan değişmiş tedaviyle? Çık o pespembe dünyadan.

Anneniz boşanmak mı istiyor yoksa babanıza korku mu salmak istiyor? Benim anladığım, ne yaparsa yapsın kocamdır ailemizin reisidir kafası var. Yok beni öldürür yok yaşatmaz yok boşamaz bırakmaz...6 yaşındaki masumu da bu yüzden yapmışlar yazık.

Siz 22 yaşındasınız bir iki sene sonra çıkacaksınız o evden o yüzden kararlarına karışmayın. Yarın bir gün şehir dışında okul kazanırsınız, iş bulursunuz ya da evlenir gidersiniz. Geride, her gün kavga eden anlaşamayan iki yetişkin kalır. İlaç içsin de tedavi olsun da kendi kafanızdan çözüm üretmeyin. Belki de hasta falan değil yapısı böyle. Babanız korunmayı hak edecek biri değil. Durumu genetikmiş ailesi de kendi gibiymiş. Çocuklar istiyor diye geçinemeyen anlaşamayan ebeveynlerin ille de bir arada yaşaması herkese zarar.

Sen artık koca bir genç kızsın. Çok uzun yıllar gecmeden muhtemelen evlenip kendi yuvani kuracaksin. Annenle babanın ettigi kavgaları düşün, kucucuk çocuğu ile ilgilenmeyen, iletişime kapalı, geçimsiz, ilgisiz bir adamla evli olmayı ister miydin?

Annen daha çok genç, onu destekle. Kadın sizi büyütmek için bu adamla hayatını koreltmek uğruna dağ gibi arkanızda durmuş.

Evlendiginde senin yaşlarindaymiş üstelik, hata etmiş kim bilir ne umutlarla evlenmiş ve gördüğü muamele bu. Empati kur annenle.

Babanı da doğru değerlendir. Seviyor olabilirsin ama yanlışlarını gör. Gör ki sen de hata yapıp böyle biri ile evlenmek gafletine dusme sakın.

Annenize destek olun ama çok da müdahale etmeyin derim ben. Eğer anneniz gerçekten boşanmak istemiyorsa babanızla arası düzelince sizin gaza getirdiğinizi bile söyleyebilir. Koskoca kadın bu durumda boşanması gerektiğini elbette biliyor. Hala harekete geçmiyorsa onda da bi toksiklik olduğunu düşünüyorum. Siz en iyisi bunlara çok takılmayın kendi geleceğinizi kurtarmaya bakın. Bazı ebeveynler böyledir. Ne düzelirler ne de etraflarında düzgün psikoloji bırakırlar.

Annenize destek olun ama çok da müdahale etmeyin derim ben. Eğer anneniz gerçekten boşanmak istemiyorsa babanızla arası düzelince sizin gaza getirdiğinizi bile söyleyebilir. Koskoca kadın bu durumda boşanması gerektiğini elbette biliyor. Hala harekete geçmiyorsa onda da bi toksiklik olduğunu düşünüyorum. Siz en iyisi bunlara çok takılmayın kendi geleceğinizi kurtarmaya bakın. Bazı ebeveynler böyledir. Ne düzelirler ne de etraflarında düzgün psikoloji bırakırlar.
yok aslında ben kavgalarına müdahale etmedim çoğunlukla babamı suçladım kardeşime böyle davrandığı için. Ama boşanma konusu açılınca da annemi desteklemedim bu defa babamın tedavi olmayı deneyebileceğini söyledim. Boşanması gerektiğini bilse de annemin ümidi kırıldı babamın tehdit eden tavrını görünce ve annem bir geliri olmadığı için de mecbur gibi. Yani her kadın dediğiniz gibi harekete geçemiyor ki. Kendi geleceğimi kurtarmak için sınav çalışıyorum fakat 4-5 gündür hiç çalışamıyorum kavgaları yüzünden ve babamın da umrunda bile değil bu

Back
X