Annemin yaptığı normal mi ?davranışlarından soğudum

Babanızın cimri olmasının sebebinin ev hanımı olmanın -yani dolaylı olarak annenizin- sebebi olduğunu ima etmişsiniz. Ben sizi hiç masum bulamadım, ayrıca gıcık oldum tavrınıza.
Ben çalışıyorum ölüyorum bitiyorum ben ben ben tavrı her zaman çok rahatsız etmiştir beni.
Herkesin kendi hayatının zorlukları var.
Millete kendinizi övdürmeye çalışıyorsanız çalışmayın.

Öyle bir sebep bulmadım kafandan uydurmuşsun anlamıyorsun okuduğunu bence

Bundan bu nasıl çıktı anlamadım her erkek cimri değil kadınını calistirmiyor dedim

Zamanında temizlik yaparken ben de çalışırken laf ederdi temizlik yapmıyorsun diye o günümü mafederdi moral bozuklugundan

Bu yazdığımdan bunu çıkaran birinin çalışan birine net kompleksi vardır

Dediğim gibi insanlar eşlerinden memnun değilse zorla tutan yok .Çalışıyorsa zorla çalıştıran yok calismiyorsa zorla çalış diyen yok.Hayatindan memnun olmayan değiştirecek adımlar atar şikayet edip anlatio anlatıp kaldığı yerden devam edende ciddiye alınmaz.Paranin azlığından şikayet eden çalışır yada ona göre yaşar .Elbette isteyen çalışsın isteyen çalışmasin kimsenin cebine lafım yok olamazdsa.Anneniz zamanında bakacakti çaresine. babanız onun deyimiyle Onuda bilemem cimriyse Bu saatden sonra neye yarayacak sikayeti.Bosansin madem nafaka alsın derdi tasasi kalmasın o kadar memnun değilse derler.Dedim bile.

Ben de aynısını yazacaktım. Kadın zaten sinirlenmiş. Genel olarak huyu böyle mi bilemiyorum tabi. Ama cimri bir eş konusunda da haklı aslında. Üstüne genelleme yaparak kadının öfkesine öfke katmış. Teselli istemiş sanırım. Keşke sakinleştirmek için ortamı yumuşatsaydınız.

Bu konuyu ilk defa konuşmuyor işte milyon kez konuşuyor birde bana aptal niye çocuk yaptınla acıyor konuyu

Anneniz toksik biri, babanız son birkaç yılda cimri olmadı herhalde, her şekilde istese çalışabilir. Annelerin çocuklarına dert yanması eşini şikayet etmesi zaten hiç doğru değil. Sizin de birisi derdini anlatırken muhalefet etmeniz, aslında öyle olmadığını anlatmanız yanlış. Mümkün olduğunca az görüşmeye çalışın.

Klasik drama Queen anne şekli. İnsan aynı şeyleri duya duya bikiyor bir yerden sonra. Annesi tarafından manipüle edilmemiş ve çöp kutusu gibi senelerce kullanılmamış olanlar anlayamaz seni..

Ben hamileyken 6 hafta hastanede yattım o süreçte kime nasıl davranmam gerektiğini öğrendim. 30 yıl öğrenemediğimi o hastane bana öğretti. Annem de ev hanımı babamdan şikayet ettiği an anne boşan diyorum ya da biri bana bi dert anlattığında evet seni anlıyorum bu seni üzüyor ama geçecek sen hayatını yönlendir diyorum. Dert anlatana dert anlatılmaz o anlık sinirle bunları söylemiş olabilir anneniz haklı değil size aptal vs dememeli elbette ama kendi ruh sağlığınız için seni anlıyorum haklısın deyin geçin. Zaten hassas bir dönemdesiniz anlaşılmaya daha da ihtiyaç duyuyorsunuz ama annenize biriken bir kızgınlığınız var o nedenle kadın ne derse size batıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…