Burada bile çelişki var evet ama bizimkilerle ilişkimiz hep bu Yaman çelişkilerle dolu.
babamın hem Türkiye hem yurt dışı ayağı olan bir şirketi var. Yalnızca bu daireler değil, bizim saydığımız 20 kadar dairesi var, haricinde arsalar ve bizim de bilmediğimiz yatırımlar.
buna karşı ben ilk evlendiğimde eşim iflas etti. Bize hiçbir yardımları dokunmadı. Bir sene hiç gelmedikleri evime, haciz gelip tüm eşyalarımı götürdüğü gün gelmek istediler boş halini görmek için. Oğluma ilk oyuncağını 3 yaşındayken alabildim.
ben de hiç yardım istemedim. Yapmak zorunda değiller dedim hep. Çalıştım, oğlum büyüyünce KPSS çalıştım ve 73 puan aldım.ingilizce öğretmenliği bölümüm. O dönem 67 alan arkadaşım atandı, ben tercih yapmadım. Ailem annen hasta, kardeşlerinin düğününü yapman lazım dedi.
Düğünü yapıp diğer sene tekrar kazanırım dedim ama kadın Doğum sorunları olunca Tedaviye başladım. Bu sırada biz de işleri tamamlayıp bir ev aldık, filan..
o zaman hiç ev filan teklif etmiyorlardı onca daireden. Ki söylemiştim, baba eve icra gelecek diye. Allah yardımcın olsun kızım dedi bana yalnızca.
şimdi artık annem yürüyemediği için benim oraya gitmem çok büyük faydalarına. O sebeple istiyorlar, söylemeseler de.
ama ben de yüzlerine söylemesem de, içimde o zamanları unutamıyorum. Bir anda ev aldık diye geçmişteki bütün boşvermişliğin silinmesini kabul edemiyorum.
bir yandan haksızlık mi bilmiyorum ama değer kardeşlerime karşılıksız ev alınırken, benim de hakkım var, hatta hiç dairemizi vermeden bile vermeleri lazım diyorum içimden ama hiçbir zaman tamah Eden biri olmadım.babamın kendi parası, kendi tasarrufu. Karışmak bana düşmez. Biz kendi ayaklarımızın üstünde dururuz şeklinde davrandım.