Annemin tavrı. Çok üzgünüm

Valla canım benimde annemde bana tuhaftı. Ergenlik dinlemedi, babamla sorunlarımızı dinlemedi. Tabi hepimiz çektik o ayrı. Maddi sıkıntımız vardı ben okumadim ise girdim çalıştım ablam banane dedi üniversiteye gitti. Univ kazanamadığinda da evde ders çalıştı. Ben hep anneme çalışarak destek oldum benden kotusu yok. Ablamla her planı programi. Kardeşim tüm gün evde neymiş efendim ergenmis çok üstüne gitmemek lazımmis benim ağzıma etmişti ergenken :) bilmiyorum bunlar böyle.

Kira konusunda haklı değilsiniz bence. Ev abinizin ve size uyguna vermiyorsa anneniz ne yapabilir. Keşke abinizin evi için beklentiye gireceğinize araba almayıp evi degistirseydiniz.
Abimin haberi yok. Ben abimi suçlamıyorum. Tabiki vermek zorunda değil. Ben annemin tavrından bahsediyorum.

Evet haklısınız..ama yaşliliklarinda da arayıp soran,bakan,hastaneye götüren yine kız evlattır..kızinin evine sığarsın ama gelinin evine sığamazsın..bu denge değişmez...

Evet annen sana vicdansız geline hediye etmek nedir ya
İlla hediye alacaksan git al yani kızının aldığını vermiş

Evet haklısınız..ama yaşliliklarinda da arayıp soran,bakan,hastaneye götüren yine kız evlattır..kızinin evine sığarsın ama gelinin evine sığamazsın..bu denge değişmez...
Elbette aynen öyle oluyor. Ama belli yaş üstünün oğlumda oğlum demesinin nedeni bu. Bilmiyorlar ki gelin bakmayacak yine kızlarına kalacaklar.

Evlat ayrımı neden yapılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…