• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemin sıkıntılarımı başkalarına anlatması

Ben annenizin arkadaşının anlattığı gibi bir çalışmayla hamile kaldım insanların farkında olmadığı inançlarının onları etkilediğini düşüyorum. Tabi annenizin sizin ozelinizi anlatması hoş değil ama kadının dediklerini de düşünebilirsiniz bence

Kadına ayrı şok oldum . Hurafe şeylerle kayıtsız para kazanıyor. İnsanların umutlarını paraya çeviriyor.
Sizin için de ufak bir tecrübe oldu. Anneniz kötü niyetli değil. Bence ona bir daha anlatmayacağım demeyin ama anlatmayın da. Sorarsa iyiz deyin. 2 ay çok erken daha lütfen yıpratmayın kendinizi

Ya ben de sınır seven biriyim. Ama bu konu çok da germezdi beni ya. Anneniz sizi dedikodu unsuru yapmamış sonuçta, cahilce de olsa spirituel birinden, konuyla ilgili olduğunu düşündüğü birinden destek istemiş. Biz olsak gülerdik baya eşimle, kadınlığı onurlandirmak falan 😂 gel ben seni bir onurlandirayim falan derdi bana 😂 biraz salın bence kendinizi, her şeyi bu kadar takmayın.

Anneniz sizin kötülüğünüzü isteyecek değil ya? Herhangi birinden bahsetmiyorsunuz.

ben bilinç temizleme, aile dizilimi, şifalı taşlar, dişil enerji ya da burçlar gibi zırvalara mesai harcayan insanlar hakkında iyi kanılara sahip değilim. bu gibi insanları da sosyal çevrelerine dahil etmiş insanlar hakkında da olumlu düşünemiyorum. bence annenizden alabileceğiniz bir yardım zaten olamazmış.

Back