- 28 Kasım 2010
- 41.660
- 137.984
-
- Konu Sahibi sepetteki_son_curuk_elma
anne hatalı. nedenmi,evlilik uğruna 11 yaşındaki kızını terkedip gitmiş. anneanneye bırakmış. sıkıyorsa onuda al git. yada evlenme. seni çocuğunla kabul edecek birini bul,yada çocuğumu bırakıp gurbet ellere asla gidemem de elin adamına...
anne var anne var işte. şimdi 1000 lira vererek vicdanınımı rahatlatıyor. o annesiz geçen günler 1000 lirayla unutulmaz
çocuklarından bu kadar kolaymı evlilik için vazgeçmek. annemi teyzemi belli değil
19 Yaşındayız ikimiz de, dediğim gibi internet üzerinden çalışıyoruz bir sene evvel evlendik herhangi bir düğün nişan falan yapmadık nikah yaptık yalnızca, inşallah okul bitince düğün yapmak istiyoruz. ama zaten evimizdeki eşyaların çoğunu biz çalışarak bir kısmını da ailelerimiz sağolsunlar destek oldular o şekilde aldık. bizim onlardan herhangi bir beklentimiz zaten yok ama bir yandan üniversiteye hazırlandığımız için para kazanmak için kısıtlı vaktimiz oluyor. durum budur
senin ondan nasıl beklentin yok19 Yaşındayız ikimiz de, dediğim gibi internet üzerinden çalışıyoruz bir sene evvel evlendik herhangi bir düğün nişan falan yapmadık nikah yaptık yalnızca, inşallah okul bitince düğün yapmak istiyoruz. ama zaten evimizdeki eşyaların çoğunu biz çalışarak bir kısmını da ailelerimiz sağolsunlar destek oldular o şekilde aldık. bizim onlardan herhangi bir beklentimiz zaten yok ama bir yandan üniversiteye hazırlandığımız için para kazanmak için kısıtlı vaktimiz oluyor. durum budur
O yorum konu sahibine yapılmıştı, neden siz atıldıysanız böyle. Size ne yani benim yorumumdan.Bende 19 yaşımda kaçarak evlendim. 3 yıllık evliyim suan 2 yasında kızım var,hiçte pişman değilim,
kimseyi ilgilendirmez .
Kimin kaç yaşında evleneceği , her evlenen yangından mal kaçırmıyor kişisel tercih GÖZÜYLE BAKILMALI,YARGILANMAMALI
Yargılanmamalı 19 yaş evlilik için erken değil ,sonuçta evlenmiş boşansın mı istiyorlar ,anlamadım .O yorum konu sahibine yapılmıştı, neden siz atıldıysanız böyle. Size ne yani benim yorumumdan.
Onu genelde evli olmayıp birlikte yaşayanlar der, evli olanlar eşim-kocam der.Hayat arkadaşım can yoldaşım derler evliler
Ay onuda diyen var gördüm benOnu genelde evli olmayıp birlikte yaşayanlar der, evli olanlar eşim-kocam der.
İster yargılarım ister yargılamam, bu da benim özgürlüğüm. Kimse de karışamaz. Neden bu kadar rahatsız oldunuz? Bu kadar genç yaşta evliliğin çoğu zaman iyi sonuçlar doğurmadığı ve kötü bir örnek olduğu ortada, kabul edin ya da etmeyin. Yaptığım yorum kimseyi de ilgilendirmez, yerinizde olsam zamanımı daha faydalı şeylere harcardım.Yargılanmamalı 19 yaş evlilik için erken değil ,sonuçta evlenmiş boşansın mı istiyorlar ,anlamadım .
Üslubunuzda cok kötü .Ne demek size ne benim yorumumdan ,burada herkes özgür yorum yapmaya ,ama
" YARGILAMADAN "
Canım ben işteyim zaten ,bak ne güzel zamanımın 4te 1 ini sana harcıyorum suan.İster yargılarım ister yargılamam, bu da benim özgürlüğüm. Kimse de karışamaz. Neden bu kadar rahatsız oldunuz? Bu kadar genç yaşta evliliğin çoğu zaman iyi sonuçlar doğurmadığı ve kötü bir örnek olduğu ortada, kabul edin ya da etmeyin. Yaptığım yorum kimseyi de ilgilendirmez, yerinizde olsam zamanımı daha faydalı şeylere harcardım.
Az önce on dokuz yaş erken değil dediniz ama şimdi her erken evlilik diyorsunuz. Erken mi değil mi karar verin önce neyi savunduğunuza. Her neyse, bu benim düşüncem ve siz buna katılmıyorsanız da o sizinle ilgili birşey. Kimse kimseye ne düşüneceğini söyleme hakkına sahip değil. Sizinki istisna olabilir ama erken evlilik bu ülkenin kanayan bir yarası. İnsanları buna özendirmek ister gibi yorum yapmanız da benim hoşuma gitmedi mesela ama kendinizle de çelişiyorsunuz zaten. Benim yorumum da sizi ilgilendirmiyor. Harcamayın bence vaktinizi bana laf yetiştirmekle.Canım ben işteyim zaten ,bak ne güzel zamanımın 4te 1 ini sana harcıyorum suan.
Benimde anlatak istediğim şu zaten, hemen yargılıyorsunuz her erken evlilik kötü sonuç doğurmuyor ,kendimi örnek veriyorum
Herkesin kendi düşüncesi işte, ben gayet mutluyum,memnunum,huzurluyum, iyi günlerAz önce on dokuz yaş erken değil dediniz ama şimdi her erken evlilik diyorsunuz. Erken mi değil mi karar verin önce neyi savunduğunuza. Her neyse, bu benim düşüncem ve siz buna katılmıyorsanız da o sizinle ilgili birşey. Kimse kimseye ne düşüneceğini söyleme hakkına sahip değil. Sizinki istisna olabilir ama erken evlilik bu ülkenin kanayan bir yarası. İnsanları buna özendirmek ister gibi yorum yapmanız da benim hoşuma gitmedi mesela ama kendinizle de çelişiyorsunuz zaten. Benim yorumum da sizi ilgilendirmiyor. Harcamayın bence vaktinizi bana laf yetiştirmekle.
Siz çocuğunuzu erkenden evlendirirsiniz o zaman ama bir başkası da hayatta razı olmaz mesela. Kötü örnek oluyor sizin düşünceniz, ister katılın ister katılmayın. Yıl olmuş 2015 yani. İyi günler.Herkesin kendi düşüncesi işte, ben gayet mutluyum,memnunum,huzurluyum, iyi günler
Çocugum kiminle,ne zaman isterse o zman evlenir ,daha 2 yasında olan cocuguma mı saldırıya geçtiniz PARDON ??Siz çocuğunuzu erkenden evlendirirsiniz o zaman ama bir başkası da hayatta razı olmaz mesela. Kötü örnek oluyor sizin düşünceniz, ister katılın ister katılmayın. Yıl olmuş 2015 yani. İyi günler.
Alakası yok, siz öyle anlamışsınız. Hem polemik başlatıp sizinle ilgisi olmayan yorumuma cevap yetiştirmeye kalkıyorsunuz hem de uzatıyorsunuz.Çocugum kiminle,ne zaman isterse o zman evlenir ,daha 2 yasında olan cocuguma mı saldırıya geçtiniz PARDON ??