Annemin lüx talepleri..

Cok güzel yazmissin ,eline saglik.

Canim Annen cok hata yapmis belki baska secenegi yoktu suclamamak gerekiyor.Anneannenin yaninda kendini iyi hissetmemis ayrilmissin Allahtan bir evlilik yapmissin evdende kacabilirdin yada baska seyler olabilirdi 19 yas tam yanlislarin yapildigi yaslar.

Madem evlisin evin barkin ayri Allah sana huzur mutluluk versin baska birseyde dilemeyiz zaten ama annenden para almayi birak ...evli kocasi var calisiyor estetigini veyahut aldigi viski subu neyse onun paralarini ondan alabilir...ihtiyaci olur mesela sagligi bozuktur evinde barkinda sorun yasar yardim edersin ,suanki vaziyette yardim etmen gerekmez kocasi düsünsün simdilik.Kendi evin hakkinda kimseye burun sokturma isini kendin görmeye bak bu laflarida duymak zorunda kalmazsin.

Okulunuz bitene kadar esinin tarafi erkek tarafi oldugu icin onlarin yardimlarini alin ,eger laf ederlerse ki insallah öyle birsey olmaz ,hic degilse erkek tarafi oldugu icin bir yerde mecburlar ,cünkü erkegin evini gecindirmesi gerekiyor kadin buna mecbur degil anlatabildimmi.Ogullarida okul bitmeden erken bir evlilik yapmis yardim etmeleri zaten gerekebilir.Sende okulunu bitirmeye calis kimseye muhtac olma Allah yardimcin olsun.

19 yaşında nasıl lise son sınıfta oluyosunuz??

senin ondan nasıl beklentin yok
kadın ZORUNDA OLMADIĞI HALDE sizi besliyor
hala sızlanıyorsun

şunu bilir şunu söylerim bu yaşta evlenmeyi biliyorsan
kendi yağında kavrulmayı da bileceksin.. net

Lise son sınıfta okuyorsunuz, kayınvalideniz, eşiniz var ve bu çok normalmiş gibi annenize çalışınca bana yardım edeceksin gibi konuşunca kızıyorunuz öyle mi?
Valla ne diyeyim allah akıl fikir versin

O yorum konu sahibine yapılmıştı, neden siz atıldıysanız böyle. Size ne yani benim yorumumdan.

O yorum konu sahibine yapılmıştı, neden siz atıldıysanız böyle. Size ne yani benim yorumumdan.
Yargılanmamalı 19 yaş evlilik için erken değil ,sonuçta evlenmiş boşansın mı istiyorlar ,anlamadım .
Üslubunuzda cok kötü .Ne demek size ne benim yorumumdan ,burada herkes özgür yorum yapmaya ,ama
" YARGILAMADAN "

İster yargılarım ister yargılamam, bu da benim özgürlüğüm. Kimse de karışamaz. Neden bu kadar rahatsız oldunuz? Bu kadar genç yaşta evliliğin çoğu zaman iyi sonuçlar doğurmadığı ve kötü bir örnek olduğu ortada, kabul edin ya da etmeyin. Yaptığım yorum kimseyi de ilgilendirmez, yerinizde olsam zamanımı daha faydalı şeylere harcardım.

Canım ben işteyim zaten ,bak ne güzel zamanımın 4te 1 ini sana harcıyorum suan.
Benimde anlatak istediğim şu zaten, hemen yargılıyorsunuz her erken evlilik kötü sonuç doğurmuyor ,kendimi örnek veriyorum

Canım ben işteyim zaten ,bak ne güzel zamanımın 4te 1 ini sana harcıyorum suan.
Benimde anlatak istediğim şu zaten, hemen yargılıyorsunuz her erken evlilik kötü sonuç doğurmuyor ,kendimi örnek veriyorum
Az önce on dokuz yaş erken değil dediniz ama şimdi her erken evlilik diyorsunuz. Erken mi değil mi karar verin önce neyi savunduğunuza. Her neyse, bu benim düşüncem ve siz buna katılmıyorsanız da o sizinle ilgili birşey. Kimse kimseye ne düşüneceğini söyleme hakkına sahip değil. Sizinki istisna olabilir ama erken evlilik bu ülkenin kanayan bir yarası. İnsanları buna özendirmek ister gibi yorum yapmanız da benim hoşuma gitmedi mesela ama kendinizle de çelişiyorsunuz zaten. Benim yorumum da sizi ilgilendirmiyor. Harcamayın bence vaktinizi bana laf yetiştirmekle.

Herkesin kendi düşüncesi işte, ben gayet mutluyum,memnunum,huzurluyum, iyi günler

Herkesin kendi düşüncesi işte, ben gayet mutluyum,memnunum,huzurluyum, iyi günler
Siz çocuğunuzu erkenden evlendirirsiniz o zaman ama bir başkası da hayatta razı olmaz mesela. Kötü örnek oluyor sizin düşünceniz, ister katılın ister katılmayın. Yıl olmuş 2015 yani. İyi günler.

Çocugum kiminle,ne zaman isterse o zman evlenir ,daha 2 yasında olan cocuguma mı saldırıya geçtiniz PARDON ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…