Annemin kopamadiği ailesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ilerde anneniz gibi olmamak için bu döngüyü yıkın ve annenizden uzak durun yoksa sizin çocuklarınız da aynı sıkıntıyı çekecek

bu benim hayat hikayem

Anneniz acilen psikiyatr, psikoloğa gitmeli.
En acilinden
Aşırı anormal

bu benim hayat hikayem
Ahhh o kadar zor ki , şimdiki anneler ne kadar bilinçli ve özverili, kızımı büyütürken kırılmış benliğimi de yeniden büyütüyorum sanki Onu o kadar sevmek istiyorum ki anlatamam , aslında kendi sevilmemişliklerime inat sever gibi ...
Beni iyi anladığını biliyorum ❤

Tövbe bismillah bu benim anneannem. Kendi ailesi yüzünden onlardan kopmamak için annemlere hayatı zehir etmiş. Yani bu kadar benzerlik olur

Anneniz inanılmaz toksik bir insan. Eski eşimin aynısı.

Elden ayaktan düştüğünde iyice yaşlandığında onlar baksın o zaman.

Anneniz el iyisi.

Ben olsam hiç tartışmam. Sinirlerimi germem boşyere. He deyip geçin. Bildiğinizi okuyun.

Anneniz ile aranıza kocaman bir duvar örün.

Bu saatten sonra yapacak bir şey yok. Anneniz ve ailesi değişmeyecek. Babanız kanıksamış yıllarca sabretmeyi öğrenmiş. Siz bir şekilde kaçamadığınız için maruz kalmış ama öyle ama böyle büyümüşsünüz. Bu durum böyle gider, babanız memnunsa hiç bir şey yapamazsınız.

Şu yazacaklarımı aklınızın bir köşesine kazıyın. Biriyle evlenmeye kalkacağınız ilk andan itibaren, annenizi ve eteğine yapışık sülalesini ililşkinizden, evliliğinizden uzak tutun. Kımıl zararlısı gibi sizi de sarmasınlar.

Yorumu şimdi gördüm . Evet bende kızımı buyutuyorum ve bazen o kadar kavgaliyim ki geçmişimle . Çok korkuyorum kızım aynı şeyleri yaşar diye. Gerçeklerle yüzleşmek , neden öyle olduğunu sorgulamak ve kendi içinde bir savaş.
Ben en sonunda affettim . Benim annem annesiyle büyüse de anneniz büyümüş bir kadın . Sevgi dili bu kadarmış diyorum artık . Yoksa en çok ben yara alıyorum .

Annemi affetmemem mümkün değil ömrünü bize adadı , babasız 3 çocuk büyüttü ve okuttu , ama hala annemin annesine kızgınım, içimde volkanlar patlıyor bazen aklıma gelince , kızım hayatıma girdi gireli çok korkuyorum herseyden ve herkesten En güzeli annelerimizi olduğu gibi kabul etmek ❤

Aynen öyle yapmak . Geçmişle savaşıp kazanmak mümkün değil. Umarım sağlıkla büyütürsün

Üzülme. Senin yazılarını okudum. Ben elli yasindayim buna benzer şeyler bizde yaşadık mesela. Hayat okadar kisaki. Bizde aynı mahallede yaşıyoruz annem ve babamla. Önce. Üç günde bir babam gelir kahve yap kızım derdi. İçime her duygu gelirdi beş senedir babam felç niye öyle düşündüm ben az deilim diye ilk felce tutulduğunda mutfağın ortasına oturup bağıra bağıra bir agladimki yüreğime buyudusen yirmi beş yaşında yetişkin bir kız olmuşsun bu duygular her insana geliyor. Çok zor aynı mahallede yaşamak. Ben kendi açımdan diyorum iyi günlerini goruyon kötü gunlerini goruyon Güzel kızım. Senin annen anasigile çok duskunmus ben okadardegilim ama. Bir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…