Annemin koltuk takımı

çok doğru :1closedeyes:

Sakın Sakın Sakınnnn döşeyemi değiştirmeyin! Annemlerde böyle döşemeyi değiştirdirler bin pişmanlar inanın hiç tavsiye etmiyorum.Döşemeyi değiştirinceye kadar o koltuklarınızı 2. el olarak satıp yerine miss gibi yenisini almanız en mantıklısı olur bana göre.Annemler koltuklarını döşettikten kısa bir süre sonra koltukları çöpe attılar yenisini aldılar.Yinede tercih sizin seçim sizin

Ya arkadaşlar koltuk kaplattırmak bu kadar pahalı mı gerçekten? neredeyse yeni fiyatına. Ben de koltuklarımı kaplatmayı düşünüyorum. 3 yıl önce almıştık. modeli çok hoş ama kumaşın rengini artık beğenmiyorum ayrıca kısmen lekelendi ve silince de çıkmıyor. Aynı modelin istediğim rengini alsam 3000-4000 liradan az alamam diye kaplatmayı düşünmüştüm ama çok pahalıymış. kaplatınca eskisi gibi sağlam ve muntazam oluyor mu kaplatan arkadaşlar varsa bilgi verebilirler mi lütfen?

Bence çok kou renkler seçmişsiniz canım, çizgili kumaş da çok koyu, birde kollar koyu kahve deri olacaksa ev çok karanlık ve kasvetli olur.... Açık renk çizgili kumaş yada krem rengi deri seçseydiniz keşke...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…