hayatım eğer koltuklara aşık değilsen özel bir ilgin yoksa yüzlerini değiştirme ona vereceğin parayla yeni koltuk takımı alırsın tv %18 den %8 e düştü millet şimdi yeni takım alıyo...biz kaç sen önce 500 e yüzlerin değiştirttik şimdi 500 e koltuk takımı var valla sen biliiiiiinnn...
ben olsam deri yapmazdım..bu tarz mobilyaya satenimsi parlak kumaş ya da kadife çok güzel olur..
arkadaşların dediği gibi dore boyanırsa çoook daha güzel olacağını düşünüyorum...
seçtiğimiz kumaşların resimlerini ekliyorum...bunlar nasıl olur sizce....kollar koyu kahve deri...orta kısımlar...çizgili kadife....Eki Görüntüle 12274
Eki Görüntüle 12275
Eki Görüntüle 12276
ben olsam deri yapmazdım..bu tarz mobilyaya satenimsi parlak kumaş ya da kadife çok güzel olur..
arkadaşların dediği gibi dore boyanırsa çoook daha güzel olacağını düşünüyorum...
Annem mayıs ayının ikinci yarısı yeni evine taşınacak...bu yüzden eski salon koltuklarının yüzünü değiştirecek....koltuklara fransız tarzı deniyor...Ama biz annemle döşemelik kumaş seçemiyoruz. Nasıl bir kumaş gider sizce....kollar ve ortası nasıl olmalı....fikirlerinizi bekliyorum...Eki Görüntüle 12268
Eki Görüntüle 12269
Eki Görüntüle 12270
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?