Annemin koltuk takımı

hustun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2009
219
1
118
47
İzmir
Annem mayıs ayının ikinci yarısı yeni evine taşınacak...bu yüzden eski salon koltuklarının yüzünü değiştirecek....koltuklara fransız tarzı deniyor...Ama biz annemle döşemelik kumaş seçemiyoruz. Nasıl bir kumaş gider sizce....kollar ve ortası nasıl olmalı....fikirlerinizi bekliyorum...

en son olarak kollar koyu kahverengi geri....orta kısımları da kahve bej boyuna çizgili bi kumaşa karar verdik.... siz ne dersiniz? Ama hala kesinleştirmedik....

Benim bir arkadasimin evinde de bu tarz bir koltuk takimi vardi
Onlarda degistirmislerdi yuzunu
Satenimsi bir kumasti nasil ifade edilir bilemiyorum ama kaygan degil,hafif parlak bir kumas diyim iste kaydirigubbakcemile3 sizinki de boyle birsey olabilir bana gore.
Kenarlarini yani kahverengi tahta kisimlari da altin sarisina boyatmislardi yani altin varak tarzi...Kumasin rengini hatirlayamadim ama cizgiliydi sanirim
Salona girdigimiz de sanki saraya girmis gibi hissediyorduk kendimizi,cok ihtisamli gorunuyordu :)

bu tarz koltuklara koyu yeşil kadife kumaşlar çoook güzel yakışıyor. Mobilyacıda görmüştüm bayıldım.. mobilya kısımlarını ayaklarını falanda dore gibi çook parlak olmayan altın sarısı boyalıydı. Gerçekten çook ağır ve şık bir takımdı.

hayatım eğer koltuklara aşık değilsen özel bir ilgin yoksa yüzlerini değiştirme ona vereceğin parayla yeni koltuk takımı alırsın tv %18 den %8 e düştü millet şimdi yeni takım alıyo...biz kaç sen önce 500 e yüzlerin değiştirttik şimdi 500 e koltuk takımı var valla sen biliiiiiinnn...

ben olsam deri yapmazdım..bu tarz mobilyaya satenimsi parlak kumaş ya da kadife çok güzel olur..
arkadaşların dediği gibi dore boyanırsa çoook daha güzel olacağını düşünüyorum...

dilao6 cım....koltuklar benim olsa bende senlen aynı fikirdeyim...ama malum annem var karşımda...yaşları ilerledikçe eskilerine daha da bağlanıyolar...1500 TL döşetmek için para harcayacak şimdi....ne diyim... (burada dedikodusunu yaptığımı duymasın...)

tamam tatlım madem koltuklarla arasında duygusal bağ var elleme osaman kadını...
bak şimdik o koltuklar ayklı eski kolduklar...onlara bordo kadifemsi kumaşlar çok güzel olur ama kadife olsun bence sen bilirsin..normal kumaşlar basit durabilir bu takımla..misal kırmızı kadife kumaş...siyahlı kırmızılı hali aynen perde amma masraf çıkardım heh....

ben olsam deri yapmazdım..bu tarz mobilyaya satenimsi parlak kumaş ya da kadife çok güzel olur..
arkadaşların dediği gibi dore boyanırsa çoook daha güzel olacağını düşünüyorum...

firstday cim...deri seçmesinin sebebi temizliğinin kolay olması....ahşap kısımda da dore bencede güzel olur ama dore ile uyumlu hiçbir mobilyası yok...

seçtiğimiz kumaşların resimlerini ekliyorum...bunlar nasıl olur sizce....kollar koyu kahve deri...orta kısımlar...çizgili kadife....

Benım fıkrımde kadıfe altın rengı yapın kollarınıda koyu kahve boyatabılırsınız naÇızane fıkrım..bıde taŞlı ıŞıl ıŞıl yastık dıktırırsınız yanı kırlant mı denılıyor onlardan dıktırırsınız Çok gÜzel olur tahmınım.ama neye kara verırsenız verın ınŞ. Çok severek kullanırsınız

canım ben sizin seçtiğinizi beğenmedim pek ya
şunlara ne dersiniz
perdemodel.com'dan bulabilirsiniz

sondaki çok güzel bence..

OOOOOO 1500 tl mi çok yazık inan.Ablamlarda 2 yıl önce koltuklarını böyle büyük bir meblayla kaplattılar şimdi çokkk pişmanlar.Anneyi ikna edebilsen keşke tatlım harcayacğı paraya şu anda çok güzel bir koltuk takımı alınır inan.İllaki bu diyorsada,bu modele deri kesinlikle ve kesinlikle yakışmaz.

En çok yakışan kumaşlar kadifemsi ve yeşil-krem-bordo renkli olanlardır
.

Hah işte anlatmaya çalıştığım kumaş ve desenleri cherry şimdi ekledi.Bunlar uyar başka hiçbirşey bu modele uymaz cnm.

ARKADAŞAA KATILIYORUUM ..dediği gibii çok güzel olur.

bazılarıı o tarz koltuklarına kıyamıyolar o yüzdendee değerlendiriyolar parası ne olursa olsuun..

canım bu gönderdiklerin benimde aklımda olanlar...ancak üzerindeki kumaşlara çok benziyor...değişiklik olsun diye düşünmüştük....

peki düz renk kumaş olmazmı çünkü mobilyada oymalar var düz renkleri tercih etseniz daha iyi olur bir mobilyacı kızı olarak söylüyorum.....genelde daha iyi durur birde oymaları boyatırken altın renginde gölgelenme yaptırın abartmadan hafifce
umarım yardımcı olabilmişimdir

kızlar son gelişmeleri aktarıyorum....bugün başka bir döşemeciden fiyat aldım...750 TLye yapıcak...bir öncekinden yarı yarıya ucuz....aynı kumaş onda yoktu ama benzer tarzda çizgili kumaşlardan bişeyler beğendi annem...:lepi::lepi:

ben bu link deki takima bayiliyorum bence boyle kaplatip boyatin kaydirigubbakcemile

Masko Mobilya Ürünleri, Dünya'nın en büyük MOBİLYA kenti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…