Annemin kapısına bırakıldım

İnan çok şaşkınım. Sonuçta annen hasta keyfinden kalmıyorsun ki... Ayrıca bunca yıl sana bakmış,bir de çocuğuna bakmış...Kusura bakma ama kocan iyi gün dostuymuş. İnsanların kişilikleri kötü günlerde ortaya çıkar... Üzülme canım o bence böyle bir hata yaptığını farketsin.Farkedene kadar da arama...

diyecek biseyy bulamiyorumm valla ne dusuncesizz insanlarr var bu durumda onun annesi olsa acaba ne yapardii cook sinirlendimm yaa iyii dayaniyosunn valla cnim allah sabir versin sana ben olsam o beni degilde ben onu cooktan kapiya koymustumm....
bu arada cook gecmiss olsun cnimm :teselli:

ne demek al çocuğu myadını doldurdun sen
resmen hödüklük yapmış. allahı sen şu odunları yontma sabrıver bizee. neyse sinirlendim çok.
sakın sakın arama arkadaşım. sakın evine dönmee
kuyruğunu kıstırsın gelsin.
annenede çok geçmiş olsun. eli öpülesi kadın inaşllah şifa bulur

cANIM ÇOK ÜZÜLDÜM ALLAH YARDIMCIN OLSUN.bU ARADA ÇOCUĞUNA ANNEN BAKTIĞINA GÖRE ÇALIŞIYORSUN.YANı KENDı AYAKLARIN ÜSTÜNDE DURABıLıRSıN ONA BAĞIMLI DEĞıLSıN.ONUN ıÇıN BECE BIRAK BıRAZ BURNU SÜRTSÜN..
NE DEMıŞLER ERKEK KURŞUN KALEME BENZER DIŞARIDAN ıNCE GÖRÜNÜR AMA HAM MADDESı ODUNDUR....

Söyleyecek bir söz bulamıyorum...
Erkeklerin anlayışsızlıklarından bıktım artık.......

ay hem cok sinirlendim hem cok uzuldum ya :1no2:

ne nankor adamis esin senin, kadin 2 sene cocuguna bakmis emek vermis senden once o dusunecekti annen nasil benim bir yardimim dokuna bilirmi diye konusmasi gerekirken yaliniz biraktigi yetmiyor sanki senden kurtulmak icin sebeb arar gibi birde anneyin evine birakiyor tam dayaklik klava:
sana onerebilecegim sey sakin kendi basina evine gitme yaptiklarina pisman olup gelip yalvar yakar seni ikna ederek goturmezse bu adam o eve sen gitsende bir kac ay gecmez baska bir mahane bulur sorun cikarmaya , hic istemem cocugun ortada kulanilmasina ama o kadar sinir oldumki cocugunuda gormesine izin verme hoduge sinir oldum ya

bu bir derdim var bolumu benim pskolojimi bozacak arkadaslar :a015:

aman bee kal ananın evinde at başından offfffff bu erkeklerde gerdi bizi vallaa bende boşayacam bu arada

alla alla ya onlar analarının koynunda yatıyorda biz bir kapıya bırakamıyoruz terbiyesiz. neymiş yani ne olmuş ya çağır ananı da anan baksın bebene o zaman.

kal annede canım.ne kadar büyük terbiyesizlik yapmış eşin.anlasın biraz senin yokluğunu süründür valla onu ne ayıp yaa.çok sinirlendim.keyfine bak sen.annenede çok geçmiş olsun.

Of canlarım anlatsam daha neler var da...anlatmaya gücüm yok..en çok anneme üzülüyorum bir şeyler anlıyor..yok bişey diyorum sende kalacağım bu hafta...bişey diyemiyorum..
ışte başta baba olmayınca, sessiz bir anne, sessiz bir eş ve kardeş olunca oluyor bunlar..kimse ses etmiyor yüz buluyor..yoksa yapabilir mi? yahu ne olursa olsun beni bırakacaksın ..beş dakika çık da o kadın bişey anlamasın..hal hatır sor git en azından...

aaayyyyyy sinirim hala geçmedi yaaaaa.......
ya eşiniz tam bir psikolojik manyak ya da bu olayda eksik bişe var. zaman içinde gelişen olayları bilmiyorum evliliğiniz süresince size çok normal gelen bişi onu çok duldurmuş ve bu olaylada patlak vermiş olabilir mi acaba diye düşündüm ama yine de kapıya bırakılmaz evlilik bu ya kolay mı.
neyse siz bekleyin bakalım kokusu çıkar.
ben eşini adliyede işim var ordanda gezmeye gidelim deyip anlaşmalı boşanma davası açan erkeği bile gözlerimle gördüm bu da en az onun kadar tuhaf....

Tamamen katılıyorum arkadaşın yorumuna..Ne eksik ne fazla...

esın sanırım sıkıntılı bır donemden gecıyor baska bır sorunu var mı? iş olabılır aılesı olabılır
allah yardımcın olsun
cocugun için otur konus beklentılerın ne dıye bır sor bakalım
çocugun için konus vede yenı bır baslangıc yapın
esının bu kadar tepki vermesı cok ılgınç
bunlar bırıkım olabılır mı ?
annenın onceden sızın hayatınıza dahıl oldugunu vede esın hayatında senıve çocugunu ıstıyor olabılır suda var annen çocuguna bakmak için sende kalmaya mecbur
bu arad annen damada laf soyleyen dırdırcı degıldır demı kı degılse bence baska sorun var
bencıl olabılır hep onunla ılgılenmenı ıstıyor olabılır

Annen için acil şifalar diliyorum.
Anladığım kadarıyla annemle ilgileneceğim diye eşini ihmal etmiş olabilirsin.
Sana göre normaldir ama ona fazla gelmiştir.
Biraz siniri geçince karşılıklı konuşmaya çalış sakince.
İçini döksün rahatlasın ailelere gidip gelme işini bir düzene koyun.
Durup dururken böyle bir tavır alması normal değil.
Yalnızken biraz özeleştiri de yap bakalım senin de hataların olabilir mi?

sende kal! kal ki aklı basına gelsin saygısıszın...nedemek benim annem hasta olcakta esim bi yarım saat gelmicek...kendini hint kuması sanıyo galiba bırak gitme bakalım tek basına naapıcak asıl dengesiz olanda o kusura bakma valla...

Vallaha tatlim hic üzme kendini....insanoglu ne ekerse onu bicer...

Gün gelecek oda yaslanacak...oda belki muhtac olacak....o zamanda kendi suan nasil davraniyorsa aynen öyle veya daha beter bir damat yada gelin görecek karsisinda....

Bu isler parayla degil sirayla.....

Tüm insanlar icin bu gecerlidir....keske söylediklerimizde yaptiklarimizda düsüncelerimizde her zaman günün birinde bizde ayni durumda olabiliriz diye aklimiza getirebilsek....

Ayrica evet...arkanda kapi gibi baban....abin dayin kardesin olsa...sana bu denli horozlanamaz....ehh yanliz daglar oturur aglar diye bosuna dememisler....:çok üzgünüm:
Allah kimseyi sahipsiz birakmasin....:Saruboceq:

Annecigine selamlarimizi illet lüften...allah yar ve yardimcin olsun:Saruboceq:

kocasnız çok ayıp etmiş:umursamaz:
ben olsam aramam tilkini dönüp dolaşa yer kürkcü dukkanıdır

Aslinda söylenecek cok sey var ama tek diyecegim su: sakin arama ve yalvarana kadar da evine dönme...görsün bakalim, öyle paket gibi iade edilmek neymis!!!
Bir de cocugunu da uyandirip paketlemis yaaa Allah Allah...gel de sinirlenme!!!

güya gözünü korkutuyor aklınca..o küçük beyinleri bu kadarına basıyor ancak..bekle ve gör..zaten biz kadınların tek kusuru sabırsızlık..sabret bak nasıl gelcek pişman olup..

gulum annene Allahtan acil sifalar dilerim. kocan olacak odunuda arayip sorma.kimin ne oldugu kotu gunde belli olur zaten.anneciginin bu en zor gunlerinde elbetteki yaninda olacaksin. coook koca bulunurda anne bulunmaz bir daha. insallah annecigin iyilesir cocugunada bakabilir yine sende calisirsin gul gibi gecinir gidersiniz.senin kocana hic bir muhtacligin yokki aslinda..birak ne hali varsa gorsun ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…