Kestirmeyeceksin değil miBenimde bugün bir kuaföre gitme fikrim geldi
Sanırım dayanamıyacağım bu karantina İn acısı saçlarıma patlayacak
Protein tozu markası tıkınurAbound Ne ola ki apla
Dr bunlar olsun diye tutturdu gerçi bulanlarda tadı çok kötü deyip içemedi. Hem kas yoğğğ hep yağğğİlk 6 ay kullansaydın keşke,Abound falan,protein normal yollardan bolca kullan ki kasların erimesin canım
Yok yo K sonra ağlıyorumKestirmeyeceksin değil mi
Sayende ömrü hayatımda birşey daha öğrendim ahretliğim sağolasınProtein tozu markası tıkınur
Ne yapmayı düşünüyorsun:)Benimde bugün bir kuaföre gitme fikrim geldi
Sanırım dayanamıyacağım bu karantina İn acısı saçlarıma patlayacak
O yağlar kas olacak bacı,dikkat et yeterDr bunlar olsun diye tutturdu gerçi bulanlarda tadı çok kötü deyip içemedi. Hem kas yoğğğ hep yağğğ
Aynen bende ilk baharı severim:)En güzeli ilk bahar
Takıl bana ahretligim,daha neler göreceğiz beraberSayende ömrü hayatımda birşey daha öğrendim ahretliğim sağolasın
Rengini biraz açtırayım aralara ışıltı olsun dedim bakalım yarın bir randevu sorucamNe yapmayı düşünüyorsun:)
İyi hadi bakalım:)Rengini biraz açtırayım aralara ışıltı olsun dedim bakalım yarın bir randevu sorucam
Peşindeyim şekerimTakıl bana ahretligim,daha neler göreceğiz beraber
Yok canim benim en iyi halim 58 falan ama artik o kilolara inemiyorum 60 olsun en iyisi o pantolonlarim olmuyor iclerine girmem lazım:) ben ince seviyorum acikcasiSenin boy kilo oranın benim 63 olan halim sana da 60 çok az degilmi ya 62 iyi olur gibi:)
Evet sakin kestirme, renk değişikliği olur evet, o şeyin aynısıYok yo K sonra ağlıyorumrengini açtırayım biraz aydınlanır belki biraz
Aynen öyle yok malesef. Elimden geldiğince dikkat ediyorum proteinle beslenmeyeO yağlar kas olacak bacı,dikkat et yeterFaydalı olup tadi guzel olan bir şey yok ki,nerde zararlı yiyecekler hepsi lezzetli
Bol su,hareket,protein,az yemek. Gitsin kilolarAynen öyle yok malesef. Elimden geldiğince dikkat ediyorum proteinle beslenmeye
Güzel bir fikir...aralara ışıltı çok yakışıyor...Rengini biraz açtırayım aralara ışıltı olsun dedim bakalım yarın bir randevu sorucam
Teşekkür ederim ablacım bakalım nasıl olacakGüzel bir fikir...aralara ışıltı çok yakışıyor...
Ah ah bir ara hiç su içemiyordum şimdi içiyorum çok şükür. Günlük 10 12 bardak .Bol su,hareket,protein,az yemek. Gitsin kilolar