O ve kısır bende diyetteyken çok istiyorum:)Aynen. 21 günde unuturmuş vücut şekeri.çikolata yememek için gün saydım resmen ve iyi dayandım şimdide istemiyor artık. Tamamen bırakamasamda artık daha dikkatliyim. Benim tek sorunum canım arada bol acılı çiğköfte çekiyor her şeyddn vazgeçebiliyorum ama ondan asla
E yani öyle değilse bile kandırırm kendimiSekerdense arada çiğ köfte daha iyidir, evet yeter ki biraz nefsimizi zorlayalim
Sonu güzel olacak canım inşaallah:)Amin sağol soruyorlar mesela tavsiye edermisin diye, yemek yemekten zevk alan biriyseniz ve diyetle kilo verebiliyorsanız asla düşünmeyin bile diyprum. Ama diyetle gitmiyorsa açlığa dayanabilicekseniz ve yandaş hastalığını, varsa kesinlikle tavsiye ederim diyorum. Değişik yani.
Bugün akşam üst katımdaki eltime çıktım , yemekte tavuk sote,cacık,el açması börek,çotba ve patates kavurması vardı.
Saç böreği yemeyeli yıl oldu bir parça yedim, 2 kaşık salata aldım midem ses çıkarmaya başladı bıraktım.
Tavuktan yemem gerekiyordu mesela az yemekle depoları ayakta tutmak için ama dayanamadım.amma uzun yazmışım geriside varsı unuttum
Mercimek köftesi der susarımO ve kısır bende diyetteyken çok istiyorum:)
Yumurtalı biz pek yapmayız,cazipte gelmedi ne yalan söyleyeyim:)Mercimek köftesi der susarım
Susamıyorum yumurtalısıda güzel oluyor
Denedin mi hiç nasıl yaptın? Valla oda çok güzel bilen biri yaparsa miss missYumurtalı biz pek yapmayız,cazipte gelmedi ne yalan söyleyeyim:)
Kendim yapmadım ama yedim:)Denedin mi hiç nasıl yaptın? Valla oda çok güzel bilen biri yaparsa miss missacıktım mı ne !?
Kirmizibalik senin kanında guneydogululuk var mıMercimek köftesi der susarım
Susamıyorum yumurtalısıda güzel oluyor
Olmazmi AdıyamanlıyımKirmizibalik senin kanında guneydogululuk var mı
60benimde ulaşılabilir olsun dedimAhh ahh neler istiyoruz amahedefin kaçtı senin? Benim 68..
Olmaz mıKirmizibalik senin kanında guneydogululuk var mı
Kısırı diyette yiyebilirsin ki.. bir tek takımdaysan hafta içi olmasınO ve kısır bende diyetteyken çok istiyorum:)
Hım ben seviyorum yumurta çiğ değil ki sen yumurtayı sevmiyorsun galibaKendim yapmadım ama yedim:)
İçinde yumurta olması beni düşünce olarak rahatsız ediyor:)
Bende 64 e düşmüştüm ya 1 günlüğüne.. ama 64 olmak için 1 ay aç gezdim.. 70 ile başladım 1 ay anam ağladı.. 68 i 1 sene korumuştum daha olabilir bir hedef..60benimde ulaşılabilir olsun dedim
Haftada bir yiyordum cuma günleri canım:)Ama en çok onu canım istiyordu başka bir şey istemez:)Tatlı aklıma gelmez:)Kısırı diyette yiyebilirsin ki.. bir tek takımdaysan hafta içi olmasın
Yok severim :)Hım ben seviyorum yumurta çiğ değil ki sen yumurtayı sevmiyorsun galiba
Aynen millet tatlı krizi geçirir ben çiğköfte kriziHaftada bir yiyordum cuma günleri canım:)Ama en çok onu canım istiyordu başka bir şey istemez:)Tatlı aklıma gelmez:)
Bende öyle vallahi:)Aynen millet tatlı krizi geçirir ben çiğköfte krizi
Tatlı varken kısır neymiş.. şu isvecte nasıl canım tatlıydı kekti börekti istiyor.. yetmedi börek kategorisi yaptın.. zalımsın nevroşHaftada bir yiyordum cuma günleri canım:)Ama en çok onu canım istiyordu başka bir şey istemez:)Tatlı aklıma gelmez:)
O 68 de ne varsa bende ilk 4.takimda 63 e gelmiştim bırakınca 68 de sabitledi 6.takimda 64 u gördüm şimdi tekrar 68Bende 64 e düşmüştüm ya 1 günlüğüne.. ama 64 olmak için 1 ay aç gezdim.. 70 ile başladım 1 ay anam ağladı.. 68 i 1 sene korumuştum daha olabilir bir hedef..