Bugün tura çıktım,yarın babamı görmeye gideceğim,Çarşamba yeğenlerim gelir,Perşembe Bandırma'ya gideceğim inşallah, çok motiveyim iyileşmeyeNeler yapıyorsun:)
Öpüyoreeeeo zaman ne diyoruz dalga dalga dalga dalga dalgalanıyorum
Aman diyim canım...Annenin bile nazarı değdikten sonra di mi ya.....Kimin gözü değiyor söylememe gerek var mı burda herkes bilir
Aman diyeyim
Allah korusun,nazar insan çatlatırAman diyim canım...Annenin bile nazarı değdikten sonra di mi ya.....
Ben de yazı çıktım tatlım...Bugün tura çıktım,yarın babamı görmeye gideceğim,Çarşamba yeğenlerim gelir,Perşembe Bandırma'ya gideceğim inşallah, çok motiveyim iyileşmeye
Maşallası ne diyim dili ısır totoyu kaşı ritüeli tamamlaBugün tura çıktım,yarın babamı görmeye gideceğim,Çarşamba yeğenlerim gelir,Perşembe Bandırma'ya gideceğim inşallah, çok motiveyim iyileşmeye
Oooo süper canım senin adına çok sevindimBugün tura çıktım,yarın babamı görmeye gideceğim,Çarşamba yeğenlerim gelir,Perşembe Bandırma'ya gideceğim inşallah, çok motiveyim iyileşmeye
O ne dedim bir anBen de yazı çıktım tatlım...
Allah iyilik versin ...
O iş bendeMaşallası ne diyim dili ısır totoyu kaşı ritüeli tamamla
Bizim buralarda çok serin:)Yeleksiz balkona çıkamıyoruz:)Mayıs bir hafta önce kendini temmuz sandı. 1 haftadırda ekim sanıyor galiba.eskiden üşümezdim ameliyattan beri üşüyorumda. Ayağımda çorap patik yinede üşüyor
6 kilo versem daha iyi olucamSen iyisin yabiz ne yapalım
İnsanlar dışarı çıkmıyor ya.. mevsimler bile düzeldi..Bizim buralarda çok serin:)Yeleksiz balkona çıkamıyoruz:)
Sağol güzelciğimOooo süper canım senin adına çok sevindim
Bizde çarşamba çıkarız:)Kardeşim yeğenlerim geliyor site içinde oturuyoruz:)
Sende haklısın canım bende 6 ları görsem yetecek mutlu olacağım:)6 kilo versem daha iyi olucam7li rakamları görmek istemiyorum cnm ya.. sanki her an 80 olacakmışım gibi geliyo..
Üşümen çok normal,bi ara vitamin değerlerine baktır ama,ortalık duzelinceMayıs bir hafta önce kendini temmuz sandı. 1 haftadırda ekim sanıyor galiba.eskiden üşümezdim ameliyattan beri üşüyorumda. Ayağımda çorap patik yinede üşüyor
Olabilir:)Ama biz evdeyiz herkes dışardaİnsanlar dışarı çıkmıyor ya.. mevsimler bile düzeldi..
Biliyorum annem dediydi.Bizim buralarda çok serin:)Yeleksiz balkona çıkamıyoruz:)