İşin zor canım :)Ah ah bir ara hiç su içemiyordum şimdi içiyorum çok şükür. Günlük 10 12 bardak .
Küçük bir işletmenin aşçısıyım ve cuma günü başlicam işe. Orda çok hareketli oluyorum ocak başı diye çok su içebiliyorum. Yemekler pişerken kokusundan doyuyorum.
Şahane fırsat,hazır ameliyat olmuşsun,benden tavsiye boşa gitmesin onca sıkıntın.Ah ah bir ara hiç su içemiyordum şimdi içiyorum çok şükür. Günlük 10 12 bardak .
Küçük bir işletmenin aşçısıyım ve cuma günü başlicam işe. Orda çok hareketli oluyorum ocak başı diye çok su içebiliyorum. Yemekler pişerken kokusundan doyuyorum.
Aynen önce yaptığımı yerdim şimdi yiyemiyorum.İşin zor canım :)
Şekerle aran nasıl?Aynen önce yaptığımı yerdim şimdi yiyemiyorum.
Aynen canım öncede çalıştım inşaallah daha iyi olucak.Şahane fırsat,hazır ameliyat olmuşsun,benden tavsiye boşa gitmesin onca sıkıntın.
Her şey senin elinde,iste yeter canımAynen canım öncede çalıştım inşaallah daha iyi olucak.
Çay kahve türk kahvesi hep şekersiz içiyprum. Herhangi bir tatlı yapmayalı çok uzun zaman oldu diyebilirim. Çikolatayı en son nisan da yemiştim. Kuru üzüm aldım onu yiyorum, geçenlerde kek yaptım eşime onada 3 yemek kaşığı şeker koydum. Böyle yaniŞekerle aran nasıl?
Tadına bak yeter canım:)Aynen önce yaptığımı yerdim şimdi yiyemiyorum.
Çok iyi çokÇay kahve türk kahvesi hep şekersiz içiyprum. Herhangi bir tatlı yapmayalı çok uzun zaman oldu diyebilirim. Çikolatayı en son nisan da yemiştim. Kuru üzüm aldım onu yiyorum, geçenlerde kek yaptım eşime onada 3 yemek kaşığı şeker koydum. Böyle yani
Yok atma burdan :)İfşa olurum yoksa atardım bir öncesi sonrası
Zati tadına bakınca oturup yemeye kalmadan mide doluyor.Tadına bak yeter canım:)
Canım tatlı çekiyor mesela regl öncesi kuru üzüm alıyorum avcuma geçiyorÇok iyi çok
Ya zaten gözümüz ve beynimiz obez olmazsa iş kolay,şekersiz hayat çok daha enerjikCanım tatlı çekiyor mesela regl öncesi kuru üzüm alıyorum avcuma geçiyor
Allah yardımcın olsun ne diyelim:)Zati tadına bakınca oturup yemeye kalmadan mide doluyor.
Aynen. 21 günde unuturmuş vücut şekeri.çikolata yememek için gün saydım resmen ve iyi dayandım şimdide istemiyor artık. Tamamen bırakamasamda artık daha dikkatliyim. Benim tek sorunum canım arada bol acılı çiğköfte çekiyor her şeyddn vazgeçebiliyorum ama ondan aslaYa zaten gözümüz ve beynimiz obez olmazsa iş kolay,şekersiz hayat çok daha enerjik
Sekerdense arada çiğ köfte daha iyidir, evet yeter ki biraz nefsimizi zorlayalimAynen. 21 günde unuturmuş vücut şekeri.çikolata yememek için gün saydım resmen ve iyi dayandım şimdide istemiyor artık. Tamamen bırakamasamda artık daha dikkatliyim. Benim tek sorunum canım arada bol acılı çiğköfte çekiyor her şeyddn vazgeçebiliyorum ama ondan asla
Börek yaptın mıTeşekkür ederim ablacım bakalım nasıl olacak
Sen benim tarifimi gördün mü bakem
Amin sağol soruyorlar mesela tavsiye edermisin diye, yemek yemekten zevk alan biriyseniz ve diyetle kilo verebiliyorsanız asla düşünmeyin bile diyprum. Ama diyetle gitmiyorsa açlığa dayanabilicekseniz ve yandaş hastalığını, varsa kesinlikle tavsiye ederim diyorum. Değişik yani.Allah yardımcın olsun ne diyelim:)