Börekler Annemin Hazır Yufka Börek tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Börek Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    785
  • Anket Kapalı .
Ah ah bir ara hiç su içemiyordum şimdi içiyorum çok şükür. Günlük 10 12 bardak .
Küçük bir işletmenin aşçısıyım ve cuma günü başlicam işe. Orda çok hareketli oluyorum ocak başı diye çok su içebiliyorum. Yemekler pişerken kokusundan doyuyorum.
İşin zor canım :)

Ah ah bir ara hiç su içemiyordum şimdi içiyorum çok şükür. Günlük 10 12 bardak .
Küçük bir işletmenin aşçısıyım ve cuma günü başlicam işe. Orda çok hareketli oluyorum ocak başı diye çok su içebiliyorum. Yemekler pişerken kokusundan doyuyorum.
Şahane fırsat,hazır ameliyat olmuşsun,benden tavsiye boşa gitmesin onca sıkıntın.

Şekerle aran nasıl?
Çay kahve türk kahvesi hep şekersiz içiyprum. Herhangi bir tatlı yapmayalı çok uzun zaman oldu diyebilirim. Çikolatayı en son nisan da yemiştim. Kuru üzüm aldım onu yiyorum, geçenlerde kek yaptım eşime onada 3 yemek kaşığı şeker koydum. Böyle yani

Çay kahve türk kahvesi hep şekersiz içiyprum. Herhangi bir tatlı yapmayalı çok uzun zaman oldu diyebilirim. Çikolatayı en son nisan da yemiştim. Kuru üzüm aldım onu yiyorum, geçenlerde kek yaptım eşime onada 3 yemek kaşığı şeker koydum. Böyle yani
Çok iyi çok:nazar:

Ya zaten gözümüz ve beynimiz obez olmazsa iş kolay,şekersiz hayat çok daha enerjik 👌🏼
Aynen. 21 günde unuturmuş vücut şekeri.çikolata yememek için gün saydım resmen ve iyi dayandım şimdide istemiyor artık. Tamamen bırakamasamda artık daha dikkatliyim. Benim tek sorunum canım arada bol acılı çiğköfte çekiyor her şeyddn vazgeçebiliyorum ama ondan asla🤦‍♀️

Aynen. 21 günde unuturmuş vücut şekeri.çikolata yememek için gün saydım resmen ve iyi dayandım şimdide istemiyor artık. Tamamen bırakamasamda artık daha dikkatliyim. Benim tek sorunum canım arada bol acılı çiğköfte çekiyor her şeyddn vazgeçebiliyorum ama ondan asla🤦‍♀️
Sekerdense arada çiğ köfte daha iyidir, evet yeter ki biraz nefsimizi zorlayalim

Allah yardımcın olsun ne diyelim:)
Amin sağol soruyorlar mesela tavsiye edermisin diye, yemek yemekten zevk alan biriyseniz ve diyetle kilo verebiliyorsanız asla düşünmeyin bile diyprum. Ama diyetle gitmiyorsa açlığa dayanabilicekseniz ve yandaş hastalığını, varsa kesinlikle tavsiye ederim diyorum. Değişik yani.
Bugün akşam üst katımdaki eltime çıktım , yemekte tavuk sote,cacık,el açması börek,çotba ve patates kavurması vardı.
Saç böreği yemeyeli yıl oldu bir parça yedim, 2 kaşık salata aldım midem ses çıkarmaya başladı bıraktım.
Tavuktan yemem gerekiyordu mesela az yemekle depoları ayakta tutmak için ama dayanamadım. 😐 amma uzun yazmışım geriside varsı unuttum😂

X