Aynen canım çardaklarımız var ,1 er metre mesafe ile oturuyoruz:)Sağol güzelciğimSosyal mesafemizi koruyoruz ,keşke öpebilsem sevdiklerimi ama şimdilik olmuyor. Şimdiden iyi eğlenceler❤♥
Yok biz memnunuz:)Sıcak olsa daha zor:)Biliyorum annem dediydi.
Gerçi sıcak olsa söyleniyoruz soğuk olsa söyleniyoruz.
Buna da şükürAynen canım çardaklarımız var ,1 er metre mesafe ile oturuyoruz:)
D vitaminim sürekli düşük çıkıyorÜşümen çok normal,bi ara vitamin değerlerine baktır ama,ortalık duzelince
Bunu kaçırmışımŞimdi biz gerçekten normalleşecek miyiz
Asla söylenmem,kış kadınıyım ben. Sıcakta fena oluyorum.Biliyorum annem dediydi.
Gerçi sıcak olsa söyleniyoruz soğuk olsa söyleniyoruz.
Bende soğuğu sevmiyorum ya. Burda kar bile yağmıyorYok biz memnunuz:)Sıcak olsa daha zor:)
Aynen canım buna şükür:)Buna da şükürVarlıkları yetiyor
D vitamini normal çıkan kimseyi gormedim ,hele senin durumunda normal. Protein tozu kullandın mi ?D vitaminim sürekli düşük çıkıyordamla kullanıyorum ama yine de düşük. 6.ay kontrolü için gideceğim zaten baktırıcam yine
Ben seviyorum ne kadar söylensemdeAsla söylenmem,kış kadınıyım ben. Sıcakta fena oluyorum.
Benimde yokBunu kaçırmışım
Benim kendimden öyle bir umudum yok
Sıcak olunca arada söylenirim,ama soğukta aslaBen seviyorum ne kadar söylensemde
Soğuğu bende sevmiyorum ama şimdi bir yelekle idare ediyoruz:)Bende soğuğu sevmiyorum ya. Burda kar bile yağmıyor
Aynen yok canım dr bir iki marka yazdı bulamadık hiç bir yerde. Bende haşlanmış yumurta yiyorum peynir falanD vitamini normal çıkan kimseyi gormedim ,hele senin durumunda normal. Protein tozu kullandın mi ?
Benimde bugün bir kuaföre gitme fikrim geldiBenimde yok
Spor salonları açılmış eşime diyorum spora mı gitsem:)Biliyor kafa bulduğumu beni eve zor sokuyorsun spor salonuna mı gideceksin diyor
En güzeli ilk baharSoğuğu bende sevmiyorum ama şimdi bir yelekle idare ediyoruz:)
Yazı turaO ne dedim bir anAmin canım,cumlemize
İlk 6 ay kullansaydın keşke,Abound falan,protein normal yollardan bolca kullan ki kasların erimesin canımAynen yok canım dr bir iki marka yazdı bulamadık hiç bir yerde. Bende haşlanmış yumurta yiyorum peynir falan
İlk okuyunca anlamadım,1 saniyede jeton düştüYazı tura
Abound Ne ola ki aplaİlk 6 ay kullansaydın keşke,Abound falan,protein normal yollardan bolca kullan ki kasların erimesin canım