Ne güzel canım:)Buradan çok arkadaşım oldu bana çok şey kattılar burası sayesinde kitap okumayı inanılmaz sardım koca bir kütüphanem oldu. Birbirimize kitap hediye ettik.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne güzel canım:)Buradan çok arkadaşım oldu bana çok şey kattılar burası sayesinde kitap okumayı inanılmaz sardım koca bir kütüphanem oldu. Birbirimize kitap hediye ettik.
Yok kiz sabah kandirmiyomuydunuz yeni uyeleri ben 20 yasindayim diye ondan dedimöyle mi
ben de ciddi ve sert yazıyorum diye dedi sandım:)
hangisi kız açıkla dahiliadivinli
Yok yok yaşlısın dedi ben anlarımöyle mi
ben de ciddi ve sert yazıyorum diye dedi sandım:)
hangisi kız açıkla dahiliadivinli
Olabilir TLC de izledigim programlara gore az yedigmizi saniyomusuz ama aslinda gereksiz ivir zivirlar bize kilo yapiyor yani herkese :)Uykusuzluk olabilir uyumuyorum:)
Bende bir diyet programina katilmistim orda hurma toplari diyet listesinin tek guzel seyiydi valla hurmayi zaten cok severimŞeker orucundayken tb un ve balla top kek yaptım. İçine portakal kabuğu kattım.. tb un ve baldan magnolia yaptım.. hurma toplarım zaten vazgeçilmezim insan zorda kalınca yapıyor bir şeyler..
onlar kabul edilebilir ama ne bileyim bazı yiyecekler allasan da pullasan da aslı baki kalıyor yenmiyor ya yani yulaf lapasız da kilo verilebilir chia kinoa vs zaten bunlar bizim coğrafyamızda yoktu 3-5 sene öncesine kadarEvet katiliyorum tam bugday unu ve zeytinyagiyla kek pogaca yapiyorum kalorisi baya dusuk oluyor ama cok egzantrik seyler bana gore degil. Hindistan cevizi yagiydi sütüydu falan
Yok yok yaşlısın dedi ben anlarım
Beni kullaniyorSende Elalis e içindekileri böyle mi aktarıyorsun
2 öğün besleniyorum:)Sabah ve akşam:)Gece yemem:)Ne bileyim işte:)Olabilir TLC de izledigim programlara gore az yedigmizi saniyomusuz ama aslinda gereksiz ivir zivirlar bize kilo yapiyor yani herkese :)
Yaa baya yaptım.. birde bitmesin diye 2 şer yiyorum.. evdekilerden saklıyorum dolabın iç kısımlarına falan.. kahve ile iyi oluyorBende bir diyet programina katilmistim orda hurma toplari diyet listesinin tek guzel seyiydi valla hurmayi zaten cok severim
haa iyi bari yaşlı olayım da sert olmayayımYok kiz sabah kandirmiyomuydunuz yeni uyeleri ben 20 yasindayim diye ondan dedim
Evet cok abartiliyo ben normal salatayla goturuyorum istikrarimi korursam ve gercekten lezzetli insan yemekleri kizartma yapmazsin vs vs bir suru yontem varonlar kabul edilebilir ama ne bileyim bazı yiyecekler allasan da pullasan da aslı baki kalıyor yenmiyor ya yani yulaf lapasız da kilo verilebilir chia kinoa vs zaten bunlar bizim coğrafyamızda yoktu 3-5 sene öncesine kadar
Takıma gelince o minnoş kaplan formuna kavuşurama minnoş kalbim kırıldı
o sayılmaz unut onu
Nerede george clooney görsen aklıma kazen abi geliyor ...
Aman desem nolcak ki kim takar kukrimi kendini biliyor nasılsa maşallası varSende Elalis e içindekileri böyle mi aktarıyorsun
yaa deme öyle beeeeeTakıma gelince o minnoş kaplan formuna kavuşur
Evet gercekten guzel:)Yaa baya yaptım.. birde bitmesin diye 2 şer yiyorum.. evdekilerden saklıyorum dolabın iç kısımlarına falan.. kahve ile iyi oluyor