Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Düşünüyorum da hiç boşluğum olmamış be nevoşum 10 senedir full koşturmaca
Gebelikleri idi doğumları büyüt okula başlat bundan sonrası da daha hızlı gelecek sanırım Allah sağlıktan ayormasında
Uzun zamandir evde leslie yapiyorum ve karin ve basen antremani eger yediklerime dikkat edersem veriyorum aletmez azitir her gun tatli yersem geri aliyorum ama son bir senedir 65 ortalamasindayim :)
Düşünüyorum da hiç boşluğum olmamış be nevoşum 10 senedir full koşturmaca
Gebelikleri idi doğumları büyüt okula başlat bundan sonrası da daha hızlı gelecek sanırım Allah sağlıktan ayormasında
Uzun zamandir evde leslie yapiyorum ve karin ve basen antremani eger yediklerime dikkat edersem veriyorum aletmez azitir her gun tatli yersem geri aliyorum ama son bir senedir 65 ortalamasindayim :)
Ben ilk defa bu yıl veremedim acaba yaş ile mi alakalı
2-3 yıl önceydi 75 ten 60 a düştüm sonra 62-63 1 yıl kaldı:)Ama işte koruyamadım her yıl 2-3 derken bu kiloya tekrar geldim:)
2-3 yıl önceydi 75 ten 60 a düştüm sonra 62-63 1 yıl kaldı:)Ama işte koruyamadım her yıl 2-3 derken bu kiloya tekrar geldim:)
Yasla metobolizma yavasliyor ben aslinda cok alip vermem cocuk olana kadar hep 60 62 dim ama tatliya cok düştüm. Seninde illaki vardir kilo almana sebep olan bisey ama farkinda degilsindir :)