Börekler Annemin Hazır Yufka Börek tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Börek Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    785
  • Anket Kapalı .
İşte kalmıyor:)Yeme ile alakalı değil hareketle alakalı:)Seninde öyle oluyor mu:)
Uzun zamandir evde leslie yapiyorum ve karin ve basen antremani eger yediklerime dikkat edersem veriyorum aletmez azitir her gun tatli yersem geri aliyorum ama son bir senedir 65 ortalamasindayim :)

Uzun zamandir evde leslie yapiyorum ve karin ve basen antremani eger yediklerime dikkat edersem veriyorum aletmez azitir her gun tatli yersem geri aliyorum ama son bir senedir 65 ortalamasindayim :)
Ben ilk defa bu yıl veremedim acaba yaş ile mi alakalı:KK43:
2-3 yıl önceydi 75 ten 60 a düştüm sonra 62-63 1 yıl kaldı:)Ama işte koruyamadım her yıl 2-3 derken bu kiloya tekrar geldim:)

Ben ilk defa bu yıl veremedim acaba yaş ile mi alakalı:KK43:
2-3 yıl önceydi 75 ten 60 a düştüm sonra 62-63 1 yıl kaldı:)Ama işte koruyamadım her yıl 2-3 derken bu kiloya tekrar geldim:)
Yasla metobolizma yavasliyor ben aslinda cok alip vermem cocuk olana kadar hep 60 62 dim ama tatliya cok düştüm. Seninde illaki vardir kilo almana sebep olan bisey ama farkinda degilsindir :)

Oglen dedimki diyet bir ogle yemegi yapayim yulaf lapasi yaptim uzerine cilek muz findik koydum esimede yaptim sevip yiycez sandim ama sadece ustundeki meyveleri yiyebildik 🙄
onu yiyeceğime yağlarımla mutlu mesut yaşarım daha iyi gerçekten çok kötü Allah affetsin ama insan yiyeceği değil bence:bicak:

O zaman bizi de tanı:)
Biz bazen ciddi konuşuruz,bazen saçmalarız,bazen ağlarız ,bazen güleriz:)Ama hep birbirimize destek oluruz:)
Burda bağzı arkadaslar var isim vermek istemiyorum ama Elalis Elalis Elhan Elhan bunlarin basinda onlarin soylediklerini birkac kez okumak lazim 🤣

X