Üzerine afiyet çok fazla pkoluyumda. İncilerim dökülsün diye kilo vermem gerekiyormuş. Diyetle 24 kilo verdim 1 yılda sonra geri aldım çünkü insülin diremcim çok yüksekti.Kilonun etkisi oluyor:)Hayırlısı olsun
Kac kiloda izne ayrilmistin kac hafta oldu belki yüzde 5 i sagliyorsa listeye hemen donebilirsin
Bir bakip geliyorum
sabahta mı vahimdi tartıBende almışım ya
Nasıl vereceğiz:)
Oysa sürekli yapılıyor ben yapmasam kızlar bir şeyler yapıyor:)Ama isteği bitmiyoraynen yaaa bize hiç yapmıyorsun :)
komşuya mı veriyorum yaptıklarımı
Bende PKO ydum ama geçti:)Üzerine afiyet çok fazla pkoluyumda. İncilerim dökülsün diye kilo vermem gerekiyormuş. Diyetle 24 kilo verdim 1 yılda sonra geri aldım çünkü insülin diremcim çok yüksekti.
71sabahta mı vahimdi tartı
kaç okkasın
Yaa olur mu hakket yapim börekİştersen sana tarif vereyimSen yap konuyu aç ben taşıyayım Çok aksiyonlu değil mi
bah bahhhh rakamlara bahhhh :) nasıl da denk getirmişim haftamla kilomuElalis 663.hafta 66.3ile izne ayrilmissin 13 hafta sonra donebiliyorsun bu hafta 676 .ydi yani listeye girebilirsin
kız girelim bari takıma olmaz böyle
Hayır tabi kiYaa olur mu hakket yapim börek
5 kilo versem manken gibi hissedeceğim kendimikız girelim bari takıma olmaz böyle
Bende diyorum biri beni yanlış yere etiketlediHani borek yapmayacaktin borek mi yapiyorsun yoksa
Takimdakilere soylerim bak
retro_hippo ile yarisini unutma
Nasıl geçti? Abla neden söylemiyorsun ? Sende kilolumuydun? Senin bebişlerin var diye biliyorum nasıl oldularBende PKO ydum ama geçti:)
yaaa rabbim gönlüne göre versinBenimde yok sarkma çok şükür. Ben ameliyatı anne olmak için oldum bu yüzden sabırsızım. Yoksa ne kadar yavaş o kadar iyi dedi drda.
sen 71 kiloysan fotoğraflarda gördüğüm o incecik kadın kim enişte mi?
Bende 71 olsam keşke...
Hayallerinle oynadın.. neyse iş çıkarmıyim şimdi sana taşımakla uğraşmaHayır tabi ki
Yazarken fark etmemistim guzel denk gelmisbah bahhhh rakamlara bahhhh :) nasıl da denk getirmişim haftamla kilomu
aaaa tam gününde yani ayarlasam olmazdı
al beni kaptanım deryam götür gittiğin yere