Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kız CCalcifer
bi de diğer rakipler iyice güçlü çıkıyorlarmış...
Biz anca 2,3 oy ile kalıyormuşuz...
Aynı böyle adayı terk ederiz herhal...
Taner ben ...
Daçmin sen ...
Canım benim bekarlıktan beri kistlerim vardı.Evlendiğimde kistler için doktora gittim.İşte çocuk istemiyorduk aslında:)Ama bana verilen ilaçlardan bir yılda 20 kilo aldım:)Yanlış tedavi diyeyim:)
Sonra çocuk istedik ama olmadı:)Tabi kullanılan ilaçlarla benim bütün hormonlarım bozuldu ve PKO teşhisi kondu.hatta 22 yaşında menopoza girmek üzeresin dediler:)
Sorun eşimdeymiş:)O ameliyat oldu:)Sonra iğne tedavisi oldum doğal yolla ikizlere hamile kaldım:)
2. gebeliğimde herkes tedaviisiz hamile kalamazsın dedi:)
Kızlar 3 yaşındaydı bir ara düşündük yine kiloluydum olmadı:)Sonra diyet yaptım 5-6 ayda 54 kiloya düştüm:)Ve istediğim ilk ay hamile kaldım:)Şimdi kistte yok ,sorunumda yok:)
Bunlar sınav canım,bahaneler Rabbim ol desin her şey olur:)
Canım benim bekarlıktan beri kistlerim vardı.Evlendiğimde kistler için doktora gittim.İşte çocuk istemiyorduk aslında:)Ama bana verilen ilaçlardan bir yılda 20 kilo aldım:)Yanlış tedavi diyeyim:)
Sonra çocuk istedik ama olmadı:)Tabi kullanılan ilaçlarla benim bütün hormonlarım bozuldu ve PKO teşhisi kondu.hatta 22 yaşında menopoza girmek üzeresin dediler:)
Sorun eşimdeymiş:)O ameliyat oldu:)Sonra iğne tedavisi oldum doğal yolla ikizlere hamile kaldım:)
2. gebeliğimde herkes tedaviisiz hamile kalamazsın dedi:)
Kızlar 3 yaşındaydı bir ara düşündük yine kiloluydum olmadı:)Sonra diyet yaptım 5-6 ayda 54 kiloya düştüm:)Ve istediğim ilk ay hamile kaldım:)Şimdi kistte yok ,sorunumda yok:)
Bunlar sınav canım,bahaneler Rabbim ol desin her şey olur:)
Anladım Allah sana bağışlasın evlatlarını. Ahh benimde ikizlerim olsa 1 kız 1 oğlan bu hamilelik işini zirvede bırakırdım
Her şey nasip pkolu olduğunu bilmeden yaşayanlar var
Anladım Allah sana bağışlasın evlatlarını. Ahh benimde ikizlerim olsa 1 kız 1 oğlan bu hamilelik işini zirvede bırakırdım
Her şey nasip pkolu olduğunu bilmeden yaşayanlar var
Rabbim gönlüne göre versin canım benim:)
Benim tiroit var hatta haşimato,o sıra prolaktin sorunum vardı:)Ama inan bunlar bahane:)Bilirsin bunların hepsi gebeliğe engel:)Eşimde varikosel vardı:)