- 2 Ağustos 2018
- 4.389
- 10.190
Allah yardımcın olsun canım benim
Bende hep kamerayi bi silerim, cekmeden onceaaa neden kız,öyle daha net çıkıyo
tabiki seni tutuyorum
Ooo neden kizBenim en korktuğum ne biliyo musunuz, yarışmaya katıldıktan sonra banlanmak
Pazartesi yasak kalkıyor son bi İzmir’e gidip karar veririz herhalde artık. Taşınmaktan çok sıkıldım, artık kolilerin hepsini açmıyorum bile. İnşallah bu sefer severiz yerleşiriz ömürlük olur.Ohhh maşaallah büyüdü çok şükür yakışıklım
Yine nereye taşınıyorsunuz
Eeeee buraya gelseydiniz:)
Katıldıktan sonra banlanmak iyi ya katılamadan banlansanBenim en korktuğum ne biliyo musunuz, yarışmaya katıldıktan sonra banlanmak
İzmir 'e mi gidiyorsunuz süpermiş:)Pazartesi yasak kalkıyor son bi İzmir’e gidip karar veririz herhalde artık. Taşınmaktan çok sıkıldım, artık kolilerin hepsini açmıyorum bile. İnşallah bu sefer severiz yerleşiriz ömürlük olur.
Benim O eşsiz o muhteşem o 4*4 Malatyanızı ne kadar sevdiğimi biliyorsun
Uzun bi ban filan olursa gider yarışmaOoo neden kiz
Tarifi eklersen biz oylarız sıkıntı yok:)Ama uslu durun:)Uzun bi ban filan olursa gider yarışma
Atarım canım sen merak etmeGözünü seveyim konum at kuzum...sora sora bulamıyorum... Es de geçmem aslında ama... Allah Allah
Merkeze değil, küçük ilçelerine bakıyoruz. Karantina iyice bunalttı, bağ bahçe ihtiyacı doğdu. Hayırlısı bakalım İstanbul’a gelmedin belki İzmir’e gelirsinİzmir 'e mi gidiyorsunuz süpermiş:)
Biliyorum bilmezmiyim
Ablam bulamazsan benim profile bak ben yarışmalar dışında başka bir yere genelde yazmıyorum:)Jennammmm
O narin parmaklarini yirim senin.
Benim bildirimler hiç aktif değil....göremiyorum artık
Arayınca bulamıyorum ...
Katıldıktan sonra banlanmak iyi ya katılamadan banlansan
Duruyorum ablacım ama olur da ağzımdan bişey kaçıverir daha paylaşamadan gidersem diye de geliyo aklıma aradaTarifi eklersen biz oylarız sıkıntı yok:)Ama uslu durun:)
Aynen ilçesi daha güzel canım:)Biz bu sıralar abime de diyoruz.İstanbul'da ne işin var biraz hayatını yaşa:)Güzel sakin bir ilçeye git:)İstanbul'da sürekli iş iş:)Merkeze değil, küçük ilçelerine bakıyoruz. Karantina iyice bunalttı, bağ bahçe ihtiyacı doğdu. Hayırlısı bakalım İstanbul’a gelmedin belki İzmir’e gelirsin
Aman olmasınDuruyorum ablacım ama olur da ağzımdan bişey kaçıverir daha paylaşamadan gidersem diye de geliyo aklıma arada
Hoşgeldin canım hayırdır:)İyi geceler kuzlar yeni oturuyorummmmmm
Oldu mu abla daha önce böyle bişey :) Allah korusuuunn :)Aman olmasın
Hoşbuldum canımHoşgeldin canım hayırdır:)
Olmuştur canım:)Oldu mu abla daha önce böyle bişey :) Allah korusuuunn :)