Bende 3 tane var:)Hoşbuldum canım
Tek çocuk hiç çocukmuş
2 çocuk çokkkkkk
Küçük olunca zor canım işler bitmiyor:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende 3 tane var:)Hoşbuldum canım
Tek çocuk hiç çocukmuş
2 çocuk çokkkkkk
Büyük 13 yaşında allah tan yardım ediyor yoksaaaaa küçük beni yedi mahalleye rezil eder vallaBende 3 tane var:)
Küçük olunca zor canım işler bitmiyor:)
Allah yardımcın olsun:)İyi bir tanesi büyükmüş:)Büyük 13 yaşında allah tan yardım ediyor yoksaaaaa küçük beni yedi mahalleye rezil eder valla
İşi olanlar yine anlaşılır, bizim bir mecburiyetimiz de yok, Hayırlısı bakalım, hayırlı geceler hepinizeAynen ilçesi daha güzel canım:)Biz bu sıralar abime de diyoruz.İstanbul'da ne işin var biraz hayatını yaşa:)Güzel sakin bir ilçeye git:)İstanbul'da sürekli iş iş:)
İzmir'de akrabalarım çok:)
Ama çok oldu gitmeyeli:)İnşaallah nasip olur:)
Amin canımAllah yardımcın olsun:)İyi bir tanesi büyükmüş:)
Tamam NevrestemAblam bulamazsan benim profile bak ben yarışmalar dışında başka bir yere genelde yazmıyorum:)
Aynen canım değişiklik sakinlik iyidir çok iyi yapıyorsunuz:)İşi olanlar yine anlaşılır, bizim bir mecburiyetimiz de yok, Hayırlısı bakalım, hayırlı geceler hepinize
Ablam nasılsın iyi misinTamam Nevrestem
İkiside kız mı:)Amin canım
Evet canımİkiside kız mı:)
Allah bağışlasınEvet canım
Eşlerin eline düştük alırlarsa var yoksa yokeşime yufka ısmarladım al diye almadan gelmiş o böreği hafta sonu el açması olarak ben yapacağım yufkaya gerek yok diye yufka şart diyorum anlamıyor
abla sorma çocukla çıkamıyorum da yasak kaldık mı eline?Eşlerin eline düştük alırlarsa var yoksa yok
Teşekkür ederim canım hepimizin inşallahhhhAllah bağışlasın
Bende çıkmıyorum :)Çocuklara kıyamıyorum onlar evde ben dışarıda kendimi kötü hissediyorum:)abla sorma çocukla çıkamıyorum da yasak kaldık mı eline?
Benim ikizler 15 ,oğlum 10 yaşında:)Teşekkür ederim canım hepimizin inşallahhhh
Seninkiler kaç yaşında
Ayyyyyyy çok güzelBenim ikizler 15 ,oğlum 10 yaşında:)
Kolay olmadı canım:)Hem hamileliğim çok sıkıntılıydı hemde sonrası:)İkisi çok iş becerirlerdiAyyyyyyy çok güzel ❤❤❤
Zor oldu mu yaaaa ikizlere bakmak ben şuanda düşünemiyorum benim küçük cadımdan 2 tane olsa herhalde huniyle dolaşırdım
ben bugün biraz indirdim serbestlik var diye nasıl mutlu oldu bi o tarafa koştu bi bu tarafa koştu çocukları bile gözü görmedi koşmaktanBende çıkmıyorum :)Çocuklara kıyamıyorum onlar evde ben dışarıda kendimi kötü hissediyorum:)