Börekler Annemin Hazır Yufka Börek tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Börek Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    785
  • Anket Kapalı .
Neyse ki begenen sayisi daha fazla e defterede nerdeyse 16 bin kisi eklemis, arada cikiyo oyleleri. Birisi siteden atildi, icini yeterince kusamamis sanirim yine geldi hemde iki kisilik
Boşver canım tariflerin çok güzelvar öyle tipler ,kendisi makarna yapamaz yapanda elestirecek delik arar

Kisisine gore degisiyo, mesela annemin vefatindan sonra akrabalara cok kirildim yanimizda ne anne tarafi ne baba tarafi yoktu destekci. Sozde kalabalik sulaleyiz hadi gelin cay icelim desek en az 3 sofra olur 1 saattede toplanilirdi. Simdi benim icin varliklarida bir yokluklarida.. Sonrada kinci ben oluyorum

Allah rahmet eylesin canım anneciğin nurlar içinde yatsın
İnsan başına gelince inan anlamıyor
Anne baba kaybı bambaşka Yaşamayan anlayamıyor ve o zaman olunan destek hiç unutulmuyor:)

Nevreste
Ah nevreste ablacım sunuma dikkat ederim tabi ilk deffa kurabiye de katılmıştım o da fena olmamisti şimdi deneyimliyimdaha çok dikkat ederim
Balkon varsa balkona çok,bahçe varsa bahçeye ve yakın çekim olsun:)Çevre çok süslü olmasın:)Böreğe en çok yakışan beyaz tabak yada bambu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…