Börekler Annemin Hazır Yufka Börek tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Börek Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    785
  • Anket Kapalı .
Allah rahmet eylesin canım anneciğin nurlar içinde yatsın:KK36:
İnsan başına gelince inan anlamıyor:KK43:
Anne baba kaybı bambaşka :KK43:Yaşamayan anlayamıyor ve o zaman olunan destek hiç unutulmuyor:)
Amin insallah :KK43:
Kesinlikle oyle, ameliyat nie ettirdiniz keske aniden olseydi dedi dayimin esi, aradan 7 ay gecmeden oglu aniden öldü. Sevindim mi hayir tabiki cok uzuldum. Hic birine ah etmedik ama Allah hepsinden tek tek cikardi. Hakliymissiniz diyen aradi. Ama is isten gecti. Simdi o anlari ruyalarimda goruorum bilincalti dolu, sen haklisin desen nolur.

Amin insallah :KK43:
Kesinlikle oyle, ameliyat nie ettirdiniz keske aniden olseydi dedi dayimin esi, aradan 7 ay gecmeden oglu aniden öldü. Sevindim mi hayir tabiki cok uzuldum. Hic birine ah etmedik ama Allah hepsinden tek tek cikardi. Hakliymissiniz diyen aradi. Ama is isten gecti. Simdi o anlari ruyalarimda goruorum bilincalti dolu, sen haklisin desen nolur.
Rabbim sabır versin canım:)Dışarıdan konuşması kolay canım bizde o tür bazı sorunlar yaşadık:KK43:Acımızı mı yaşayalım sizi mi dinleyelim değil mi:KK43:

Balkon varsa balkona çok,bahçe varsa bahçeye ve yakın çekim olsun:)Çevre çok süslü olmasın:)Böreğe en çok yakışan beyaz tabak yada bambu:)
Artık böreğimi çatida mi görürsünüz balkonda mi denizde mi nerde bende çok merak ediyorum :KK49::dondurma:

Tabi yeğenim büyüdü sahalara dönme vaktin geldi:)
Profilinde rozetler var oradan yapacaksın:)
Evet büyüdükçe bir tık alan vermeye başladı, tam anlamıyla rahatlık denilmesene en azından gün içerisinde uyuduğu zaman işlerimi halledebiliyorum.
Bir de Bana yine taşınma göründü Senemiz doldu eşim kurtlandı, o curcunaya girmeden biraz eğleneyim demiştim, benim cadaloz görümce kural değiştirmiş :KK53:

Evet büyüdükçe bir tık alan vermeye başladı, tam anlamıyla rahatlık denilmesene en azından gün içerisinde uyuduğu zaman işlerimi halledebiliyorum.
Bir de Bana yine taşınma göründü Senemiz doldu eşim kurtlandı, o curcunaya girmeden biraz eğleneyim demiştim, benim cadaloz görümce kural değiştirmiş :KK53:
Ohhh maşaallah büyüdü çok şükür yakışıklım:nazar:
Yine nereye taşınıyorsunuz:KK70:
Eeeee buraya gelseydiniz:)

X