- 2 Ağustos 2018
- 4.389
- 10.190
Amin insallahAllah rahmet eylesin canım anneciğin nurlar içinde yatsın
İnsan başına gelince inan anlamıyor
Anne baba kaybı bambaşkaYaşamayan anlayamıyor ve o zaman olunan destek hiç unutulmuyor:)
Rabbim sabır versin canım:)Dışarıdan konuşması kolay canım bizde o tür bazı sorunlar yaşadıkAmin insallah
Kesinlikle oyle, ameliyat nie ettirdiniz keske aniden olseydi dedi dayimin esi, aradan 7 ay gecmeden oglu aniden öldü. Sevindim mi hayir tabiki cok uzuldum. Hic birine ah etmedik ama Allah hepsinden tek tek cikardi. Hakliymissiniz diyen aradi. Ama is isten gecti. Simdi o anlari ruyalarimda goruorum bilincalti dolu, sen haklisin desen nolur.
Artık böreğimi çatida mi görürsünüz balkonda mi denizde mi nerde bende çok merak ediyorumBalkon varsa balkona çok,bahçe varsa bahçeye ve yakın çekim olsun:)Çevre çok süslü olmasın:)Böreğe en çok yakışan beyaz tabak yada bambu:)
Oooo süper çok merak etmeye başladım:)Artık böreğimi çatida mi görürsünüz balkonda mi denizde mi nerde bende çok merak ediyorum
Hadi bakalım inşallah civcivli bi kategori olurYok canım o belli değil biz öyle takılıyoruz:)Kategoriyi önceden söylemiyorum:)
OyleRabbim sabır versin canım:)Dışarıdan konuşması kolay canım bizde o tür bazı sorunlar yaşadıkAcımızı mı yaşayalım sizi mi dinleyelim değil mi
Evet büyüdükçe bir tık alan vermeye başladı, tam anlamıyla rahatlık denilmesene en azından gün içerisinde uyuduğu zaman işlerimi halledebiliyorum.Tabi yeğenim büyüdü sahalara dönme vaktin geldi:)
Profilinde rozetler var oradan yapacaksın:)
İnşaallah canım:)Hadi bakalım inşallah civcivli bi kategori olur
Amin canımOyleAllah herkesin gonlune gore versin
Ayyyy onu bende yapıyorum
Yaaaa sen benim sonuncumu olmamı istiyon
her yiğidin yoğurt yiyişi başkadır canom
ama işte herkes yoğurt yer ama yiğit olamaz
Ohhh maşaallah büyüdü çok şükür yakışıklımEvet büyüdükçe bir tık alan vermeye başladı, tam anlamıyla rahatlık denilmesene en azından gün içerisinde uyuduğu zaman işlerimi halledebiliyorum.
Bir de Bana yine taşınma göründü Senemiz doldu eşim kurtlandı, o curcunaya girmeden biraz eğleneyim demiştim, benim cadaloz görümce kural değiştirmiş
Arada geliolar iste, ozellikle hic aklimda yokken ruyamda bisi goruosamAmin canımDüşünme eskileri biraz önüne bak:)
Yok ya aksine görüntü netleşiyorYaaaa sen benim sonuncumu olmamı istiyon
Olmadı bu şimdi kaynanacım
aaa neden kız,öyle daha net çıkıyoYaaaa sen benim sonuncumu olmamı istiyon
Olmadı bu şimdi kaynanacım
Allah yardımcın olsun canım benimArada geliolar iste, ozellikle hic aklimda yokken ruyamda bisi goruosam
o zaman direk köprüden at kendini