Börekler Annemin Hazır Yufka Börek tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Börek Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    785
  • Anket Kapalı .
Helal olsun canım annelik gerçekten zor rabbim acılarını göstermesin

İkiz olunca birbirlerinden gaz alıyorlardır yaramazlıkta

Bizde izin günlerinde çıkıp çevrede dolaşıyoruz:)Genelde site içinde :)Biz bile sıkıldık çocuklar ne yapsın:)
bizim apartmanın çocukları her gün aşağıda sitede değil sokakta oynuyorlar ve evin yanında fırın var çok işlek millet maske çenede geziyor biz komşularımız rahatça gezip inebilsin diye evde oturuyoruz gibi hissediyorum artık

Aa benim oglumda 22 aylik oldu :) ben her gun cikariyorum disari sokakta bir tur atiyoruz sonra otoparkta top oynayip arabaya biniyoruz :) uzunca bir sure hic cikarmadim ama cocuk cok etkilendi geceleri hic uyumaz oldu mutsuz huysuz bunaldi bende basladim cikarmaya valla cocuk düzeldi ya normale döndü. Yapcak bisey yok sakin bizim sokak oyle dolanip acik otoparka giriyoruz napiyim :/

Benim kızım da 20 aylık elimi tutup kapıya götürüyordu bende bugün indirdim biraz çok mutlu oldu

Bizde öyleyiz canım site full dolu:)Biz sadece Çarşamba çıkıyoruz:)Hiç doğru bulmuyorum

Benim kızım da 20 aylık elimi tutup kapıya götürüyordu bende bugün indirdim biraz çok mutlu oldu❤❤❤
Ya ben her gun soguk sicak demeden cikarirdim yazik cocuklara napalim cikaricaz yani onlarin psikolojisinden onemli degil elinden turup bir tur attirmak kimseyle muhattap olmadan bence cokta sorun degil

Ya ben her gun soguk sicak demeden cikarirdim yazik cocuklara napalim cikaricaz yani onlarin psikolojisinden onemli degil elinden turup bir tur attirmak kimseyle muhattap olmadan bence cokta sorun degil
Aynen yoksa evde çok hırçın oluyorlar

Enerjilerini atmaları gerekiyor

Aynen yoksa evde çok hırçın oluyorlar

Enerjilerini atmaları gerekiyor
Evet enerjisni atamayinca hic uyumuyor benimki. Birde cani sıkılıyor surekli kumandalari bana getiriyor cizgi filim acmam icin bende cok acmiyorm surekli onu nasil oyalayabilirim neyle oynatabilirim diye evde herseyi kaldirip indiriyoruz oyuncaklar her yerde yeterki ekran bagimlisi olmasin diye ama iste bir yere kadar

Benim kızım da hiç çizgi film izlemiyor sürekli ayakta geziyor sürekli elimi tutuyor tut kalk deyip kapıyı gösteriyor

yazın sıcağında kışın yağmurda karda hep çıkardım hiç hasta olur falan demedim ama bu süreçte izinli günler dışında (onda da kimse yokken çıkardım) çıkarmadım. bizim maalesef apartman bahçesi bile kapalı değil sokak ortası ve fırın var evin yanında ve işlek bir sokak coronadan dolayı solunum cihazına bağlı bebek videolarını izleyince sıkıntıdan ölünmez ama coronadan ölünür diye çıkarmadım başta zorlandı ama o da mecburen adapte oldu
şehirler arası açılınca anneanneye gitmeyi planlıyoruz 3-5 gün orası daha güvenli küçük bir orman içi gibi orda olmak iyi gelir

Bizde öyleyiz canım site full dolu:)Biz sadece Çarşamba çıkıyoruz:)Hiç doğru bulmuyorum
üst kat komşumun kızı yasaklı günlerde aşağıda oynuyordu başka bir komşum uyardı polis geliyor bak siren çalıyor dedi çocuk dedi ki onu çocukları korkutup eve göndermek için yapıyorlar yalan dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…