• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Börek Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    785
  • Anket Kapalı .
En guzeli, bnde oyle yapiorum😁
Akrep burcunun ozelligini tasidigimi der bazıları kirmadigimdan, senin burc neydi:KK8:
Gerci bide ben sinirlenince ya hep ya hicciyim. Ya susar icime atarim, yada cok laf sokar icimi dokerim onun icinde baya dolmam lazim😂😂
İkizler burcuyum ama seninle tıpatıp aynıyım:)Susarsam fena ama :)Konuşmamı tercih ederler:)

İkizler burcuyum ama seninle tıpatıp aynıyım:)Susarsam fena ama :)Konuşmamı tercih ederler:)
Hadi ya😍
Esimde bana Allahaskina biriktirme susma, biseye kizinca o an soyle sonra hepsini sayiyosun der😂😂

Elalis Elalis sen şimdi jürisin😀
Level atladın 😊
Darısı bize olsun önce birincilik:sampiyon::KK25:
jüri gibi düşünme sen bizi,kaynana gibi düşün :KK53:
hani bi yarışma vardı ya gelinler yapıyo kv ler eleştiriyo :D
şimdi gelinlere bıraktık meydanı :)

Hadi ya😍
Esimde bana Allahaskina biriktirme susma, biseye kizinca o an soyle sonra hepsini sayiyosun der😂😂
Onun dışında ben çok kırılıncada susarım bir daha konuşmam konuşsamda görmem :)Sinek vızıltısı gibi:70:

hani bi yarışma vardı ya gelinler yapıyo kv ler eleştiriyo :KK70:
Aynen yandılar:70:Çok eğleneceğiz çok:70:

hani bi yarışma vardı ya gelinler yapıyo kv ler eleştiriyo :KK70:
Tamm kaynanacim😂fazla eleştirme ona göre sonra bizde gelinlik yapmayalım :ukala::KK59:

Onun dışında ben çok kırılıncada susarım bir daha konuşmam konuşsamda görmem :)Sinek vızıltısı gibi:KK70:
Vallahi bnde o kisiyi puslu gibi goruorum, yalniz deilmisim :KK74:

Back