Meyve olsun ama gelene kadar bozulur muolsun :)
ne istiyosunuz?
tropikal meyve mi,pınar mı
Sende aşk olsun çağırıyorum gelmiyorsun şimdi alamıyorum tarif istiyorsunNiye kiBi köşede dururdum ben
İkizler burcuyum ama seninle tıpatıp aynıyım:)Susarsam fena ama :)Konuşmamı tercih ederler:)En guzeli, bnde oyle yapiorum
Akrep burcunun ozelligini tasidigimi der bazıları kirmadigimdan, senin burc neydi
Gerci bide ben sinirlenince ya hep ya hicciyim. Ya susar icime atarim, yada cok laf sokar icimi dokerim onun icinde baya dolmam lazim
Pisttten indiriyorsun demek bizi öyle olsunSende aşk olsun çağırıyorum gelmiyorsun şimdi alamıyorum tarif istiyorsunSenin gibi kaç kişi geldi bugün
haftalık olmasın ama beyim iflas ederMeyve olsun ama gelene kadar bozulur mu
Zaten kaç kişiyiz
Bu ay böyle önümüzdeki ay gelmezsen küserimPisttten indiriyorsun demek bizi öyle olsun
Böreğe hayır diyemezdim
Yok ya sadece bir ay bunlara rakiphaftalık olmasın ama beyim iflas eder
7 kıtadan geliyo kız onlar,dayanıklılar yola ama işte kargoyla gitmez :)
Hadi yaİkizler burcuyum ama seninle tıpatıp aynıyım:)Susarsam fena ama :)Konuşmamı tercih ederler:)
jüri gibi düşünme sen bizi,kaynana gibi düşün
Onun dışında ben çok kırılıncada susarım bir daha konuşmam konuşsamda görmem :)Sinek vızıltısı gibiHadi ya
Esimde bana Allahaskina biriktirme susma, biseye kizinca o an soyle sonra hepsini sayiyosun der
ooofff hemen yapanlar olsa bari çok merak ediyorumYok ya sadece bir ay bunlara rakip
Aynen yandılarjüri gibi düşünme sen bizi,kaynana gibi düşün
hani bi yarışma vardı ya gelinler yapıyo kv ler eleştiriyo
şimdi gelinlere bıraktık meydanı :)
Birbirlerine beklerlerooofff hemen yapanlar olsa bari çok merak ediyorum
ben olsam ben de beklerdim bir iki tarifBirbirlerine beklerler
Tamm kaynanacimjüri gibi düşünme sen bizi,kaynana gibi düşün
hani bi yarışma vardı ya gelinler yapıyo kv ler eleştiriyo
şimdi gelinlere bıraktık meydanı :)
Vallahi bnde o kisiyi puslu gibi goruorum, yalniz deilmisimOnun dışında ben çok kırılıncada susarım bir daha konuşmam konuşsamda görmem :)Sinek vızıltısı gibi
aaaaa şimdiden başladı buTamm kaynanacimfazla eleştirme ona göre sonra bizde gelinlik yapmayalım