• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Börek Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    785
  • Anket Kapalı .
Sıfır takmak daha kolay çünkü :)

Benim her aldgim şeyde kötü bir anım oluyor arkadaşlarımdan biri iki göbek klimaci :)

Onun yönlendirme si ile klima aldım

Çok az yakıyor

Sana anlattgiim giib bir sorun olunca arkadaş dedi ki sakın para verme işini düzgün yapsa iş cikmauacak o yüzden gazın kaçmasını sağlıyorlar

Tabi bende bayilikler i her yeri aradım ses kaydı aldım falan baaygi ugrastirdim adamları :KK53: bizle birlikte ayni anda klima taktıran kişiden almışlar gaz parası

Bizden alamadılar :KK53:

Tesadüfe bak iki kişi aynı anda taktiriyoruz aynı anda gaz kaçıyor nasıl ayarliyorlarsa artik o gaz işini :KK53:
aaa bundan sonra klimacım sensin 7 göbek :D

geçen sene terasa korniş takıp perde asmıştım.ben takıyodum içeri girince rüzgar savurup atıyodu :KK70:
İşte biz masaya örtü bile seremiyoruz:KK70:
Yeni binalardan biri balkona sallanan avize takmış:)Diyoruz yazık buranın rüzgarını bilmiyor:KK70:Taşınsın görecek:KK70:

İşte biz masaya örtü bile seremiyoruz:KK70:
Yeni binalardan biri balkona sallanan avize takmış:)Diyoruz yazık buranın rüzgarını bilmiyor:KK70:Taşınsın görecek:KK70:
bence taşınmadan bile görmeyecek çünkü avizw uçar :D

yaz kış kaldırmam :KK70:
onu bacağımın arasına dolamazsam uyku tutmuyo :KK70:
Bende yaz kış ortunemiyorim annemde kaldığımda hala gelip üstümü örter :KK68:

Bende öyleyim ama yorgan değil minik yastığım var sarılmadan uyuyamam:KK70:
Bende yüz üstü uyuma takıntısı oldu son 5 senedir diğer türlü rahat nefes alamıyorum :110: hiç de iyi değilmiş yüzüstü uyumak doktorlar sırt agrisini ona da bağlıyor

Benim hamilelikten kaldı geçmiyor:KK70:
Benim yüzüstü de doğumdan sonra başladı doğum yaptığım gün anneme yüz üstü yatacağım oh be dedim patladı gitti

Bende yüz üstü uyuma takıntısı oldu son 5 senedir diğer türlü rahat nefes alamıyorum :110: hiç de iyi değilmiş yüzüstü uyumak doktorlar sırt agrisini ona da bağlıyor
Kalp içinde sıkıntılı olabilir aman dikkat:)

asla uyuyamam ne sırt üstü ne yüzüstü.bide hadis vardı galiba yüzüstü uyumayın diye

Bende yaz kış ortunemiyorim annemde kaldığımda hala gelip üstümü örter :KK68:
Burda kışlık yorgan çıkarıyolar belki heryerde öyledir ama biz kışın yorganla yazın pikeyle yattığımız için şaşırmıştım kışlık yorgana, öyle ağırki altından kalkılmıyor ben de onla yatamıyorum,geri verdim kayınvalideme , yaz kış ince yorganla yatıyorum artık , garibim eşim de bana uyup donuyo :KK70: ama annesi akıl verdi artık kendi kısmına bide battaniye örtüyo kışın :KK70:

Back