Börekler Annemin Hazır Yufka Börek tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Börek Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    785
  • Anket Kapalı .
Sıfır takmak daha kolay çünkü :)

Benim her aldgim şeyde kötü bir anım oluyor arkadaşlarımdan biri iki göbek klimaci :)

Onun yönlendirme si ile klima aldım

Çok az yakıyor

Sana anlattgiim giib bir sorun olunca arkadaş dedi ki sakın para verme işini düzgün yapsa iş cikmauacak o yüzden gazın kaçmasını sağlıyorlar

Tabi bende bayilikler i her yeri aradım ses kaydı aldım falan baaygi ugrastirdim adamları :KK53: bizle birlikte ayni anda klima taktıran kişiden almışlar gaz parası

Bizden alamadılar :KK53:

Tesadüfe bak iki kişi aynı anda taktiriyoruz aynı anda gaz kaçıyor nasıl ayarliyorlarsa artik o gaz işini :KK53:
aaa bundan sonra klimacım sensin 7 göbek :KK70:

Bende öyleyim ama yorgan değil minik yastığım var sarılmadan uyuyamam:KK70:
Bende yüz üstü uyuma takıntısı oldu son 5 senedir diğer türlü rahat nefes alamıyorum :110: hiç de iyi değilmiş yüzüstü uyumak doktorlar sırt agrisini ona da bağlıyor

Bende yaz kış ortunemiyorim annemde kaldığımda hala gelip üstümü örter :KK68:
Burda kışlık yorgan çıkarıyolar belki heryerde öyledir ama biz kışın yorganla yazın pikeyle yattığımız için şaşırmıştım kışlık yorgana, öyle ağırki altından kalkılmıyor ben de onla yatamıyorum,geri verdim kayınvalideme , yaz kış ince yorganla yatıyorum artık , garibim eşim de bana uyup donuyo :KK70: ama annesi akıl verdi artık kendi kısmına bide battaniye örtüyo kışın :KK70:

X