• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Börek Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    785
  • Anket Kapalı .
Ay abla ne kalitesi onu diyen yalan söylemiş ben sebebi açıklıyorum ağırlığı insanı aşırı yoruyo o yüzden uyudukça uyuyası geliyo :KK70: valla ben bi kalkıyodum dayak yemiş gibi kemiklerim ağrıyo :KK70:
kız ben tüy gibi kalkarım yataktan,yeterki istediğim kadar uyuyabileyim.size bi şok daha :)
yatak odamın camları duvar kağıdıyla kaplı,üzerine de karartma perde :KK53:

Senin taraf değil mi:KK70: 17 saat nasıl uyuyorsun ya:)
ikimiz de aynı tarafta yatıyoruz :D
her cumartesi evde yer kavgası var orası benim yerim diye,önce yatan kapıyo o zaman sağı :D
o gğn eşim öldü mü bu kız acaba deyip uyandırdı beni :D

kız ben tüy gibi kalkarım yataktan,yeterki istediğim kadar uyuyabileyim.size bi şok daha :)
Öyle tabi uyursun:70:Benim kızlar 3 yaşına kadar uyumadı sonra cama branda çekmiştik sonra hiç uyanmadılar:70:

ikimiz de aynı tarafta yatıyoruz :KK70:
her cumartesi evde yer kavgası var orası benim yerim diye,önce yatan kapıyo o zaman sağı :KK70:
o gğn eşim öldü mü bu kız acaba deyip uyandırdı beni :KK70:
Ondan sen kocan evde kalsın hiç istemiyorsun:70:
Adam haklı:70:

Üçüncü okumamda anladım, diyorum ki duvar kağıdın da ne anormallik var ki , üçüncü de anladım cam da olduğunu :KK70:

kendim için yaptıysam nolayım :confused:
eşim gündüz karanlıkta uyuyabilsin diye valla bak :KK53:
Ama sen ondan çok uyuyorsun:70:Çok yaratıcı :)Bende kalın perde düşünmüyor değilim:)
Çok geç yatınca gün ışıyor zor uyuyorum:)

ilk başlarda çok zor geliyodu ama artık alıştım,22 sene :)
evde olunca tuhaf geldi bu yasaklarda
12 sene oldu hala sevmiyorum vardiya sistemini 🙄

eşim halde toptancı.az önce geçirdim işe :)
sadece cumartesi geceleri uyuyabiliyor.gündüz ben yataktan çıkıyorum o eve geliyor.hiç yatak toplama derdim yok,o gidince ben yatıyorum :KK70:
Anladım kuzum. Geçim mücadelesi Allah kolaylık versin. Zor bir hayat.

Back