Börekler Annemin Hazır Yufka Börek tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Börek Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    785
  • Anket Kapalı .
Aynen. Ben patatese una nisastaya dokunamiyorum çıplak elle. Herseyi yapmaya calisyorum ama acmayi bi denemedim. En fazla lavas boyutunca acabilirim heralde. Bide nisastali aciliyo ya bi kere huylansam tamam birakirim heralde
Aaa cidden mi hiç duymamıştım dokunamayanı dokusu mu garip geliyor size yoksa alerjik bi durum mu

Korkup kaçtı diye adını çıkartıyoruzCanım yapmayacaksan bildirmen lazım tarif bulamaynalar var başkasına vereyim:)
Tamam o zaman ben hakkımı başkasına devrediyorum ama korktuğumdan değil sırf içimde ki insan sevgisinden

Aaa cidden mi hiç duymamıştım dokunamayanı dokusu mu garip geliyor size yoksa alerjik bi durum mu
Dokusundan, tirnaklarima dolup tum vucudumu o hissettigim hissin sarmasindan. Ne bilim garip takıntı. Sonradan oldu, hamurla oynamayi sekillendiremeyi cok severim ama o asamaya kadar eldiven kullanirim genelde

Dokusundan, tirnaklarima dolup tum vucudumu o hissettigim hissin sarmasindan. Ne bilim garip takıntı. Sonradan oldu, hamurla oynamayi sekillendiremeyi cok severim ama o asamaya kadar eldiven kullanirim genelde
Nişasta nın garip bi dokusu var ama evet. Sonuçta eldivenle alternatifi de var çok zora sokmuyordur sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…