Börekler Annemin Hazır Yufka Börek tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Börek Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    785
  • Anket Kapalı .
Burda sadesi yapılıyor sadece buğdayla çok güzel tadı. Eminimki etlisi tavuklusuda güzeldir.
Ben et buğday ve nohutla yapıyorum ve biber salçası.. hatay içinde meşhur aşur.. ama nevroş kabul etmicek ama dur nevroş ben onu yapim öyle tariflere ekliyim de öğrensin arkadaşlar .. ama sonra başkası alırsa yarışmada valla Dahliadivin den destek alır çıngar çıkarırım

İşte bu tavrınızdan dolayı bu yöreselden vazgeçiyorum korktum

Bende öyle biliyorum salça hariç

Cıks Cıks Cıks daha ölmeden miras kavgasına başlanmış ardımdan Elalis Nevreste . Bi iki gün daha fırsat verin, yaptım yaptım yapmadım hakkımı sana vereyim bari
Yav Elalis sen zaten proymuşsun o zaman sen bu proluğunu bana ver, yarşımayakatol tekrar pro olursun elbet

Bizim orda ona başka bir şey diyorlardı ama hatırlamıyorum ama heR türlü gideri olan bir yemek ve seviyorum

Cıks Cıks Cıks daha ölmeden miras kavgasına başlanmış ardımdan Elalis Nevreste . Bi iki gün daha fırsat verin, yaptım yaptım yapmadım hakkımı sana vereyim bari
Yav Elalis sen zaten proymuşsun o zaman sen bu proluğunu bana ver, yarşımayakatol tekrar pro olursun elbet
Elalis madalyalı o yarışmaya katılamıyor ama tariif isteyenler özele yığıldı Yapmaktan kesin vazgeçersen özelden mutlaka bildir canım:)Ama yaparsan seviniriz.Börek yapabildiğini öğrenmiş oluruz:)

Tavuk nerden çıktı buğday dicektim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…