Börekler Annemin Hazır Yufka Börek tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Börek Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    785
  • Anket Kapalı .
Harikasın canım tebrik ediyorumEllerine emeğine sağlık çok sevindim
Ama etkimiz olmuştur kendine güvenin gelmiştir
@Elalis Eloş sıra sende
Benim de su böreği yapasım var.Ramazanda ilk defa yaptım.Ben haşlamayı çok zor olacak diye tahmin etmiştim.Çok basit oldu,şaşırdım,kızım da istedi,yeniden yapayım iyice ustalaşayım diyorum

Benim de su böreği yapasım var.Ramazanda ilk defa yaptım.Ben haşlamayı çok zor olacak diye tahmin etmiştim.Çok basit oldu,şaşırdım,kızım da istedi,yeniden yapayım iyice ustalaşayım diyorum
Off su böreği nirvana benim için şu an hiç kalkışmadım daha. Size kolay gelsinn

Misir unuyla yapiliyo kati ekmek gibi dusun dilimlenipde koyarsin ama biz tepsiden kaziyarak yemeyi seviyoruz tepsiye yapisan kisimlari citir oluyor yaparsan belki anlarsin boyle anlatmakla olmuyor
Kasikla yeniyo deyince daha yumusak kivam diye hayal ettim
Sen tarif ver hele, keske kışın yazsaydin hemen denerdim

Teşekkür ederimmm evime geçince tekrar deneyeceğim çok kolaymış aslında hamurunun tarifi. El alışkanlığı lazım zamanla daha güzelini yapmak için
Aynen. Ben patatese una nisastaya dokunamiyorum çıplak elle. Herseyi yapmaya calisyorum ama acmayi bi denemedim. En fazla lavas boyutunda acabilirim heralde. Bide nisastali aciliyo ya bi kere huylansam tamam birakirim heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…