Benim de su böreği yapasım var.Ramazanda ilk defa yaptım.Ben haşlamayı çok zor olacak diye tahmin etmiştim.Çok basit oldu,şaşırdım,kızım da istedi,yeniden yapayım iyice ustalaşayım diyorumHarikasın canım tebrik ediyorumEllerine emeğine sağlık çok sevindim
Ama etkimiz olmuştur kendine güvenin gelmiştir
@Elalis Eloş sıra sende
Ellerine saglik canimEvet o yüzden aklıma geldiniz zaten yaparken. Foruma gireyim de gururla göstereyim fotomu diye geçirdim icimden. BakınızEki Görüntüle 2643680
Mazur görün ilk baklavam kendisiAma yaaaa gece gece oldu mu bu?ellerinize sağlık
Hayırlı akşamlar nasılsınızBörek yapmaktan vazgeçmedik değil mi biz merakla bekliyoruz
@Krmzblk
@alimiyon
@Blue0Pink
@Dediyy
@befer
@-Alinda-
@-cantanem-
@KaramelDelisi
@Bittercoffee
@Elhan
@2019 mutluluk
WunderLost
Dahliadivin
@Youlost16
@Gonul45
@SemAydan
@Bal0ncuk
@Lilimam
@_Gulnihal_
@pinkpantera
@HayatSevinceGuzel
Aglakk
@Sur-es
@gizemole
@Judy_K
@Jenna16
@Kirmizi pabuc
@Kmsl Hnd
@Rakika
@kukrim27
@vespasever
Selam şekerler
deynepnaz
@retro_hippo
@Elalis
@Nana
@Blue_Perii
@Canfeb
@Minik Meleklerim
@evlaefe
@gurtmingotam
S Sabr-Sukur-Dua
Gönüller bir olsun yeter ki NevoşumBana çok uzak
Bu yıl kayısıda yokGelirken eliniz boş gelmeyin
Misir unuyla yapiliyo kati ekmek gibi dusun dilimlenipde koyarsin ama biz tepsiden kaziyarak yemeyi seviyoruz tepsiye yapisan kisimlari citir oluyor yaparsan belki anlarsin boyle anlatmakla olmuyorBorek kivaminda olup dilimlenmiyo mu yani, isterim canim. Kasik kasik yenildigini bilmiodum
Teşekkür ederimmm evime geçince tekrar deneyeceğim çok kolaymış aslında hamurunun tarifi. El alışkanlığı lazım zamanla daha güzelini yapmak içinEllerine saglik canim
İlk yapılan tariflerin hazzı çok güzel değil mi*Evet o yüzden aklıma geldiniz zaten yaparken. Foruma gireyim de gururla göstereyim fotomu diye geçirdim icimden. BakınızEki Görüntüle 2643680
Korkup kaçtı diye adını çıkartıyoruzVazgeçenlere her hangi bi yaptırım uygulanıyor mu
Muhteşemsin muhteşemEvet o yüzden aklıma geldiniz zaten yaparken. Foruma gireyim de gururla göstereyim fotomu diye geçirdim icimden. BakınızEki Görüntüle 2643680
Off su böreği nirvana benim için şu an hiç kalkışmadım daha. Size kolay gelsinnBenim de su böreği yapasım var.Ramazanda ilk defa yaptım.Ben haşlamayı çok zor olacak diye tahmin etmiştim.Çok basit oldu,şaşırdım,kızım da istedi,yeniden yapayım iyice ustalaşayım diyorum
Kasikla yeniyo deyince daha yumusak kivam diye hayal ettimMisir unuyla yapiliyo kati ekmek gibi dusun dilimlenipde koyarsin ama biz tepsiden kaziyarak yemeyi seviyoruz tepsiye yapisan kisimlari citir oluyor yaparsan belki anlarsin boyle anlatmakla olmuyor
Nasıl getirsin dövülecekleri Konya'yaE yani çok uzak sana banada uzak. Ortada bir yerde buluşalım Konya da falan.
Tamam canım hayırlısı olsunVazgeçmedim tabiki
Sonlara dogru yapmayı düşünüyorum
Ben de nirvana diyordum yapamam diye kalkışmadım bile yapmaya daha önce .Off su böreği nirvana benim için şu an hiç kalkışmadım daha. Size kolay gelsinn
Onu bende istiyorum :)Bende yapayım bayağıdır yapmadım:)Benim de su böreği yapasım var.Ramazanda ilk defa yaptım.Ben haşlamayı çok zor olacak diye tahmin etmiştim.Çok basit oldu,şaşırdım,kızım da istedi,yeniden yapayım iyice ustalaşayım diyorum
Sizden alkış aldıysam ne mutlu bana benim için bir ölçüsünüz bu konudaMuhteşemsin muhteşem
Öyle canımGönüller bir olsun yeter ki Nevoşum
Aynen. Ben patatese una nisastaya dokunamiyorum çıplak elle. Herseyi yapmaya calisyorum ama acmayi bi denemedim. En fazla lavas boyutunda acabilirim heralde. Bide nisastali aciliyo ya bi kere huylansam tamam birakirim heraldeTeşekkür ederimmm evime geçince tekrar deneyeceğim çok kolaymış aslında hamurunun tarifi. El alışkanlığı lazım zamanla daha güzelini yapmak için