- 2 Ağustos 2018
- 4.389
- 10.190
Evet farkettim, arada kaynadimMesajlar çoğaldı senin mesajın kayboldu arıyorum buldum sonunda
İyiyim canım çok şükür seni gördüm daha iyi oldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet farkettim, arada kaynadimMesajlar çoğaldı senin mesajın kayboldu arıyorum buldum sonunda
İyiyim canım çok şükür seni gördüm daha iyi oldum
Ama özel aradım buldumEvet farkettim, arada kaynadim
o kenarda ağlasın,bana versin ben yaparımAglakk kaçıyormuşBörek yapamadığını fark etmiş
Unutmucani biliodum da ses etmedim, öhö öhöö dicektim yoksaAma özel aradım buldum
Taliplisi bulunur canımo kenarda ağlasın,bana versin ben yaparım
AynenNişasta nın garip bi dokusu var ama evet. Sonuçta eldivenle alternatifi de var çok zora sokmuyordur sizi.
Yok sen unutulmazsınUnutmucani biliodum da ses etmedim, öhö öhöö dicektim yoksa
Denicem valla, neymis bi tadimYazdim sana karisik biraz ama anlarsin sen :) of canim cekti yokmus burda hamsi :/ neyse girselini ekliyim ayni boyle olucakEki Görüntüle 2643691
Ne demek Yaparsan bana resim at hatta buraya atDenicem valla, neymis bi tadim
tesekkurler canim❤
Ama pes etmeden devam etmek lazımaşağısı yeşillik olmuş koru gibi maşşallah :)
kızlar ha gayret kırmızı geliyeaahhhh
Biliyorum benim ki psikolojik üstlerde olmayı hatta ilk tarif olmayı seviyorumÇorbalarda en alttaydım 1. oldum cidden farketmiyor:)
Yok sen unutulmazsın
kesinlikle :)Ama pes etmeden devam etmek lazım
Oda doğru valla sayenizde gülüyorum ya Allah razı olsunNasıl getirsin dövülecekleri Konya'ya
Öyle ama her ay farklı şekilde sıralıyorum:)Belkide nicklere göre sıralarım:)Biliyorum benim ki psikolojik üstlerde olmayı hatta ilk tarif olmayı seviyorum
InsallahNe demek Yaparsan bana resim at hatta buraya at
Sussana açım ve akşamki muhabbetten sonra cnm aşırı çektiSicak yiceksin onu üzerinde tereyağı etli tavuklu ikisinide severim