İyi akşamlar canım nasılsınIyi aksamlar
Nerde toplanıyoruzCanını sıkanlar varsa toplaşım gelelim
Seveni cok bizim damak tadimiza uygun degil :)Sicak yiceksin onu üzerinde tereyağıetli tavuklu ikisinide severim
Boğaz köprüsünün çıkışındaNerde toplanıyoruz
Iyiyim şükür ablacim, bi dolanayim buralarda dedimİyi akşamlar canım nasılsın
Gelirken eliniz boş gelmeyinTamam yarın geliyoruz
Aaa tabiki vazgeçmedik ablaaaHayırlı akşamlar nasılsınızBörek yapmaktan vazgeçmedik değil mi biz merakla bekliyoruz
Mcz09
@alimiyon
@Blue0Pink
@Dediyy
@befer
@-Alinda-
C A N O
@KaramelDelisi
@Bittercoffee
@Elhan
@2019 mutluluk
WunderLost
Dahliadivin
@Youlost16
@Gonul45
@SemAydan
@Bal0ncuk
Lilimam
@_Gulnihal_
@pinkpantera
@HayatSevinceGuzel
@Aglakk
@Sur-es
@gizemole
@Judy_K
@Jenna16
@Kirmizi pabuc
@Kmsl Hnd
@Rakika
@kukrim27
@vespasever
Selam şekerler
deynepnaz
@retro_hippo
Elalis
@Nana
@Blue_Perii
Canfeb
@Minik Meleklerim
@evlaefe
@gurtmingotam
S Sabr-Sukur-Dua
Acık yakın bir yer olsaydı abla yaBoğaz köprüsünün çıkışında
İstiyosan tarifini yazarim sana burda kv demden ogrenirim ben tek bsima hic yapmadim biz onu topluluk oldugunda koca bir tepsi yapip ortaya koyup kasikla girisirizSimdi google baktimda benim merak ettigim tarifmis. Hic yapmadim ama hep merak ederim, bi ara cocuklar duymasinda karadenizli dunurler surekli yapiodu. Tee ordan aklimda
tarif alabilirim
Harikasın canım tebrik ediyorumYaaaNevreste Ben bugün baklava yaptım yaaa bırak böreği falan annemlere geldik şimdi memlekete kendi evime geçince yaparım böreği diye düşündüm ama burada da yaparım belki belli de olmaz
Ama bugün baklava yaptım annemin rehberliğinde aklıma da sen geldin hatta yaparken.
Bana çok uzakAcık yakın bir yer olsaydı abla yaüşendim şimdi
E yani çok uzak sana banada uzak. Ortada bir yerde buluşalım Konya da falan.Bana çok uzak
Off diyette olmaz simdi silin bu konuyuBenim de oğlan istiyor arada bir yemelik yapıyorum
Borek kivaminda olup dilimlenmiyo mu yani, isterim canim. Kasik kasik yenildigini bilmiodumİstiyosan tarifini yazarim sana burda kv demden ogrenirim ben tek bsima hic yapmadim biz onu topluluk oldugunda koca bir tepsi yapip ortaya koyup kasikla girisirizannem babannem yapar cok izledim yapmadim ama gerekirse yaparız:))
Ama yaaaa gece gece oldu mu bu?Evet o yüzden aklıma geldiniz zaten yaparken. Foruma gireyim de gururla göstereyim fotomu diye geçirdim icimden. BakınızEki Görüntüle 2643680
Vazgeçmedim tabikiHayırlı akşamlar nasılsınızBörek yapmaktan vazgeçmedik değil mi biz merakla bekliyoruz
Mcz09
@alimiyon
@Blue0Pink
@Dediyy
@befer
@-Alinda-
C A N O
@KaramelDelisi
@Bittercoffee
@Elhan
@2019 mutluluk
WunderLost