• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Börek Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    785
  • Anket Kapalı .
Harikasın canım tebrik ediyorum:KK9::KK9::KK9:Ellerine emeğine sağlık çok sevindim:KK60:
Ama etkimiz olmuştur kendine güvenin gelmiştir:rolleyes:
@Elalis Eloş sıra sende:rolleyes:
Benim de su böreği yapasım var.Ramazanda ilk defa yaptım.Ben haşlamayı çok zor olacak diye tahmin etmiştim.Çok basit oldu,şaşırdım,kızım da istedi,yeniden yapayım iyice ustalaşayım diyorum :KK45:

Borek kivaminda olup dilimlenmiyo mu yani, isterim canim. Kasik kasik yenildigini bilmiodum
Misir unuyla yapiliyo kati ekmek gibi dusun dilimlenipde koyarsin ama biz tepsiden kaziyarak yemeyi seviyoruz tepsiye yapisan kisimlari citir oluyor yaparsan belki anlarsin boyle anlatmakla olmuyor 😃

Ellerine saglik canim😋
Teşekkür ederimmm evime geçince tekrar deneyeceğim çok kolaymış aslında hamurunun tarifi. El alışkanlığı lazım zamanla daha güzelini yapmak için :hamarat:

Benim de su böreği yapasım var.Ramazanda ilk defa yaptım.Ben haşlamayı çok zor olacak diye tahmin etmiştim.Çok basit oldu,şaşırdım,kızım da istedi,yeniden yapayım iyice ustalaşayım diyorum :KK45:
Off su böreği nirvana benim için şu an hiç kalkışmadım daha. Size kolay gelsinn🤗🤗

Misir unuyla yapiliyo kati ekmek gibi dusun dilimlenipde koyarsin ama biz tepsiden kaziyarak yemeyi seviyoruz tepsiye yapisan kisimlari citir oluyor yaparsan belki anlarsin boyle anlatmakla olmuyor 😃
Kasikla yeniyo deyince daha yumusak kivam diye hayal ettim😂
Sen tarif ver hele, keske kışın yazsaydin hemen denerdim😁

Off su böreği nirvana benim için şu an hiç kalkışmadım daha. Size kolay gelsinn🤗🤗
Ben de nirvana diyordum yapamam diye kalkışmadım bile yapmaya daha önce .
Halbuki baklavadan kolay geldi yapması :KK45:

Onu bende istiyorum :)Bende yapayım bayağıdır yapmadım:)

Teşekkür ederimmm evime geçince tekrar deneyeceğim çok kolaymış aslında hamurunun tarifi. El alışkanlığı lazım zamanla daha güzelini yapmak için :hamarat:
Aynen. Ben patatese una nisastaya dokunamiyorum çıplak elle. Herseyi yapmaya calisyorum ama acmayi bi denemedim. En fazla lavas boyutunda acabilirim heralde. Bide nisastali aciliyo ya bi kere huylansam tamam birakirim heralde😂😂

Back