Börekler Annemin Hazır Yufka Börek tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Börek Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    785
  • Anket Kapalı .
Harikasın canım tebrik ediyorum:KK9::KK9::KK9:Ellerine emeğine sağlık çok sevindim:KK60:
Ama etkimiz olmuştur kendine güvenin gelmiştir:rolleyes:
@Elalis Eloş sıra sende:rolleyes:
Benim de su böreği yapasım var.Ramazanda ilk defa yaptım.Ben haşlamayı çok zor olacak diye tahmin etmiştim.Çok basit oldu,şaşırdım,kızım da istedi,yeniden yapayım iyice ustalaşayım diyorum :KK45:

Benim de su böreği yapasım var.Ramazanda ilk defa yaptım.Ben haşlamayı çok zor olacak diye tahmin etmiştim.Çok basit oldu,şaşırdım,kızım da istedi,yeniden yapayım iyice ustalaşayım diyorum :KK45:
Off su böreği nirvana benim için şu an hiç kalkışmadım daha. Size kolay gelsinn🤗🤗

Misir unuyla yapiliyo kati ekmek gibi dusun dilimlenipde koyarsin ama biz tepsiden kaziyarak yemeyi seviyoruz tepsiye yapisan kisimlari citir oluyor yaparsan belki anlarsin boyle anlatmakla olmuyor 😃
Kasikla yeniyo deyince daha yumusak kivam diye hayal ettim😂
Sen tarif ver hele, keske kışın yazsaydin hemen denerdim😁

Teşekkür ederimmm evime geçince tekrar deneyeceğim çok kolaymış aslında hamurunun tarifi. El alışkanlığı lazım zamanla daha güzelini yapmak için :hamarat:
Aynen. Ben patatese una nisastaya dokunamiyorum çıplak elle. Herseyi yapmaya calisyorum ama acmayi bi denemedim. En fazla lavas boyutunda acabilirim heralde. Bide nisastali aciliyo ya bi kere huylansam tamam birakirim heralde😂😂

X