- 21 Ocak 2018
- 8.266
- 20.426
- 32
Biz hic yapmayiz bizim karadenizde oyle seyler hic yenmez alisik degiliz disarda denk geldim cok tadina baktim hic sevmedim ne bileyim garip bisey :)Niye sevmiyorsun miss gibi yemek ilk yediğin kotumuydu acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz hic yapmayiz bizim karadenizde oyle seyler hic yenmez alisik degiliz disarda denk geldim cok tadina baktim hic sevmedim ne bileyim garip bisey :)Niye sevmiyorsun miss gibi yemek ilk yediğin kotumuydu acaba
İyi o zaman:)Neyse olmazsa özelden konuşabiliriz:)Benim itiraz etmeye niyetlendigim herseyi sen soyluyosun bir sekilde konusuluyor yada bisey oluyor yani illaki
Söyledim zaten yine olsa söylerim:)İyi o zaman:)Neyse olmazsa özelden konuşabiliriz:)
Nideenn? Buranın ekmeğide değişik. Memlekette hiç görmedimEkmek uygun değil canım oylama zor:)
Selam şekerimHayırlı akşamlar nasılsınız Börek yapmaktan vazgeçmedik değil mi biz merakla bekliyoruz
Mcz09
@alimiyon
@Blue0Pink
@Dediyy
@befer
@-Alinda-
@-cantanem-
@KaramelDelisi
@Bittercoffee
@Elhan
@2019 mutluluk
@Ozlemesra
Dahliadivin
@Youlost16
@Gonul45
@SemAydan
@Bal0ncuk
@Lilimam
@_Gulnihal_
@pinkpantera
@HayatSevinceGuzel
@Aglakk
@Sur-es
@gizemole
@Judy_K
@Jenna16
@Kirmizi pabuc
@Kmsl Hnd
@Rakika
@kukrim27
@vespasever
Selam şekerler
deynepnaz
@retro_hippo
@Elalis
@Nana
@Blue_Perii
Canfeb
@Minik Meleklerim
@evlaefe
@gurtmingotam
S Sabr-Sukur-Dua
Sicak yiceksin onu üzerinde tereyağı etli tavuklu ikisinide severimBiz hic yapmayiz bizim karadenizde oyle seyler hic yenmez alisik degiliz disarda denk geldim cok tadina baktim hic sevmedim ne bileyim garip bisey :)
Burda sadesi yapılıyor sadece buğdayla çok güzel tadı. Eminimki etlisi tavuklusuda güzeldir.Sicak yiceksin onu üzerinde tereyağı etli tavuklu ikisinide severim
Olursa yerim ama canım keşkek çekti hadi yapayım diyeceğim tat değilSicak yiceksin onu üzerinde tereyağı etli tavuklu ikisinide severim
Nohut oluyormuBurda sadesi yapılıyor sadece buğdayla çok güzel tadı. Eminimki etlisi tavuklusuda güzeldir.
Simdi google baktimda benim merak ettigim tarifmis. Hic yapmadim ama hep merak ederim, bi ara cocuklar duymasinda karadenizli dunurler surekli yapiodu. Tee ordan aklimdaHamsi bulursam yöreselde hamsili ekmek yapabilirim
Mesela biz cok severiz hamsikoli diyoruzda bilinen adi hamsili ekmek :)
Nasılsın canım benimSelam şekerim
Benim eşimde yemiiyor o da yapınca çok yapılır senede bir iki anca yaparımOlursa yerim ama canım keşkek çekti hadi yapayım diyeceğim tat değil
Amin hepimiz inşaallahDün gece açlıktan karnım guruldayarak uyudum yemeklerden bahsederken içim kıyıldı. Şimdide yine başladık Allah kimseyi diyet yapmak zorunda bırakmasın. AMİNNNN
Sonraki hayatımı yiyip yiyip kilo almayanlardan olarak yaşarım umarım
Yok keşkeklik buğday ve bolca tereyağı.Nohut oluyormu
İyiyim diyelim iyi olsunNasılsın canım benim
Canını sıkanlar varsa toplaşım gelelimİyiyim diyelim iyi olsun
Burda düğünlerde mevlütlerde yapılıyor sırf onun için düğüne gitmişliğim vardır.Benim eşimde yemiiyor o da yapınca çok yapılır senede bir iki anca yaparım
Benim de oğlan istiyor arada bir yemelik yapıyorumBenim eşimde yemiiyor o da yapınca çok yapılır senede bir iki anca yaparım