Öyle lezzetler istiyorum:)Aynen. Burada mesela herkes ot yemekleri yapıyor,yiyor. İlk geldiğimde anlamamıştım ama sonra baktım bende yapmaya başladım ve çokta lezzetli oluyor.
Ben keşkek yapsam olurmuEger tum tatifler esdeger olursa birinci olan gene hakeder yani ama tabi hepsi az bilinen yada cok sevilmeyen olmasi lazim :) Ben pepecura yaptigimda birisi gidip hingel filan yaparsa itiraz ederim
İşte hıngelde olmasın:)Eger tum tatifler esdeger olursa birinci olan gene hakeder yani ama tabi hepsi az bilinen yada cok sevilmeyen olmasi lazim :) Ben pepecura yaptigimda birisi gidip hingel filan yaparsa itiraz ederim
Tabi yap canim hic sevilmeyen bisey zatiBen keşkek yapsam olurmu
Ohoo o zaman tarif çok. Memleketinde var mesela pirpirim cacığı yani semiz otu cacığı.Öyle lezzetler istiyorum:)
Yapim geregi itiraz etmeye cok musait biriyim okul hayatimda hocalarimla hep tartisirdim herseye itiraz ettigim icin o yüzden burdada kendimi durduramamİşte hıngelde olmasın:)
Yani ne bileyim umarım başarılı seçimler yapabilirim:)
Bende sevmem zaten katilmak için yaparimTabi yap canim hic sevilmeyen bisey zati
Çokta basit tarifler olmasın gösterişli ama bilinmeyen tariflerde var:)Ohoo o zaman tarif çok. Memleketinde var mesela pirpirim cacığı yani semiz otu cacığı.
Ben hiç denk gelmedim aksine hep uyumlu geliyorsun:)Yapim geregi itiraz etmeye cok musait biriyim okul hayatimda hocalarimla hep tartisirdim herseye itiraz ettigim icin o yüzden burdada kendimi durduramam
Cunku cogunlukla tutuyorum kendimi yada kibar bir sekilde ifade etmeye calisiyorum yuz yuze olmadigimiz icin kimseyi kirmak istemem :)Ben hiç denk gelmedim aksine hep uyumlu geliyorsun:)
Ay bende hic sevmem de seveni cok nedense :)Bende sevmem zaten katilmak için yaparim
Ben şaka yapıyorum ya çok severimAy bende hic sevmem de seveni cok nedense :)
Yoksa sana çok karşıyım diyorsunCunku cogunlukla tutuyorum kendimi yada kibar bir sekilde ifade etmeye calisiyorum yuz yuze olmadigimiz icin kimseyi kirmak istemem :)
Örnekti canım zaten ben annemin yaptığı gibi hayatta tutturamam.Çokta basit tarifler olmasın gösterişli ama bilinmeyen tariflerde var:)
Ablacm iş başlaynca biraz öyle oldu ama tabiki yapacamHayırlı akşamlar nasılsınızBörek yapmaktan vazgeçmedik değil mi biz merakla bekliyoruz
Mcz09
@alimiyon
@Blue0Pink
@Dediyy
@befer
@-Alinda-
@-cantanem-
@KaramelDelisi
@Bittercoffee
@Elhan
@2019 mutluluk
@Ozlemesra
Dahliadivin
@Youlost16
@Gonul45
@SemAydan
Bal0ncuk
@Lilimam
@_Gulnihal_
@pinkpantera
@HayatSevinceGuzel
@Aglakk
@Sur-es
@gizemole
@Judy_K
@Jenna16
@Kirmizi pabuc
@Kmsl Hnd
@Rakika
@kukrim27
@vespasever
Selam şekerler
@deynepnaz
@retro_hippo
@Elalis
@Nana
@Blue_Perii
Canfeb
@Minik Meleklerim
@evlaefe
@gurtmingotam
@Sabr-Sukur-Dua
KandirildimBen şaka yapıyorum ya çok severim
Benim itiraz etmeye niyetlendigim herseyi sen soyluyosun bir sekilde konusuluyor yada bisey oluyor yani illakiYoksa sana çok karşıyım diyorsun
Niye sevmiyorsun miss gibi yemek ilk yediğin kotumuydu acabaKandirildim
Ekmek uygun değil canım oylama zor:)Örnekti canım zaten ben annemin yaptığı gibi hayatta tutturamam.
düşünüyorum bakalım hayırlısıyla bunu bir atlatalım.
Ekmek yapıldı mı hiç?