- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
eşini evine baglayacaksn demissn ya bir adam evine nasıl baglanır
hep ben sakin olacam hep ben ılımlı olacagm hep ben alltan alacagm eyvallah.
pki bu insaNI BİTİRMEZ Mİİİ..
Hayır aramadi çünkü ben evi terketmistim adam beni evden atmadı inada bindirip ben çıkmıştım evden bu çok sakıncalı eğer gerçekten ayrılık olacaksa ben gidiyorum la olmuyor gideceksen herşeyi göze almalisinpeki şimdi ne durumndasınız düzeldi mi herşey
gittiniz zaman hiç mi özlemedi kızını sesini duymak içnde olsa aramadı mı
sizin kendi babanızın sözleri batmıs davranışları batmış
ben elin adamının yannda kaç gün sıgınacagm ki değil mi ?
peki eşin ne kıvamda su anda sen alttan aldıkca ondada değişmeler oldu mu ?Hayır aramadi çünkü ben evi terketmistim adam beni evden atmadı inada bindirip ben çıkmıştım evden bu çok sakıncalı eğer gerçekten ayrılık olacaksa ben gidiyorum la olmuyor gideceksen herşeyi göze almalisin
şimdi İyiyiz şükür
Benim kendi babamın söyledikleri battı yada bana öyle geldi sen ne yapacaksın elin adamı ile kac gün kalabilirsin ona göre git gideceksen
Sorunlar bitermi çocuklar büyüdükçe sorunlarda artıyor
Alttan almayı öğrendim evliliğin şaka olmadığını birlikte hayat geçirmeyi öğrendim
Bazen kendi kendine biseye kizsa bile sessiz kalıyorum kendisi hatasını anlıyor birimiz ateş se sinirliyse ortamı terk ediyorum dışarda dolaşıp evime geliyorum oda aynı şeyi yapıyor Artık en ufak bir kavgayı buyutmuyoruz ikimizde olgunlastikpeki eşin ne kıvamda su anda sen alttan aldıkca ondada değişmeler oldu mu ?
Sebebini ben de sordum cevap alamadim.Bence ikinizde hatalisiniz konunun deti nedir yani siz yada esiniz ne icin tartisiyorsunux sanki bunlar bile kafanizda net degil sadece bagirisma var gibi geli bana annenize guvenip evi terketmeyin cunku ikinizde sadece ben dedigi icin sorun yasiyorsunuz
bence de kendi baban bile olsa insan basit sebeplerden dolayi bosanmissa rahat edemez bırak ki üvey babayı ben eşimle tartışır ederim falan ama gider mutfakta bir güzel kendi karnimi da doyururum cocuklarimi da gerile gerile de yatarım yatagimda ancak üvey babanın olduğu evde olmaz işteDiyaloglara bakınca siz sanki dırdır edip duruyorsunuz o da k artırıp atıyor gibi geldi bana. Evden ayrılsanız eşinizin evlendiği adam sizi ister mi o da var. Onun dışında ben bir kavga nedeni göremedim yani ortada yeter lafı dışında birşey YoK sanki de anlayamadım
Bence sebep yok sadece anlayamamak varSebebini ben de sordum cevap alamadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?