- 27 Nisan 2020
- 177
- 113
- 53
- 24
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
çok can sıkıcı ama konuşarak halletmeniz gerekir arada anneniz var sonuçta umarım adamda anlayışla karşılar tatlım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende şaşırıyorum bu durumane saçma adam 1 hafta başkasının evine kalmaya mı gidilirken
Annen ne geliri nede evi varEee planin ne? Anneninki sence bencillik ve terbiyesizlik degilmi? Hadi senden utanmıyor damadindami utanmiyor? Sen yuvandan olmadan sonunda Allah korusun. Annenin kendi evi yokmu?
Emekli olma durumu yok,geliri yok. Boşanırsa bize gelicek.Bu konu da net olup annenize ciddi bir sınır çekmeniz lazım . Kardeşiniz bile adamla tanışmamış size bu yük niye .anneniz suçlu bu konu da tamamen . Ya ayrılsın kendine sakin bir hayat kursun yada sussun otursun. Emekli olma durumu yok mu annenizin? Yani yarın boşanıp gelip sizinle yaşaması da hiç sağlıklı değil
Anladim canim. Allah yar ve yardımcınız olsun hepinizin. Zor.. Bende bosandim yarin bir gun evlenirsem diye buradaki hikayeleri okudukca daha beter korkuyorum. Insallah en hayirli şekilde sekillenir bu durumlarinizAnnen ne geliri nede evi var
İkinci evliliği de geliri olmamasından kaynaklı.
Ben ilk defa bu sabah eşime karşı utandım. Şimdiye kadar hep sahip çıktı. Burası senin evin hiç çekinme başımızın üstünde yerin var diyerek ancak bugün çok kızdı.
Otele gittiler.
İnşallah. Ayrıldı geldi yine. Boşanıcam diyor. Ne olucak bakalımAnladim canim. Allah yar ve yardımcınız olsun hepinizin. Zor.. Bende bosandim yarin bir gun evlenirsem diye buradaki hikayeleri okudukca daha beter korkuyorum. Insallah en hayirli şekilde sekillenir bu durumlariniz
Hakkınız da hayirli ablacimİnşallah. Ayrıldı geldi yine. Boşanıcam diyor. Ne olucak bakalım
Allah'ım ya kusura bakma ama senin asıl sorunun annen bunun idrakine var benceİnşallah. Ayrıldı geldi yine. Boşanıcam diyor. Ne olucak bakalım
bende bu şekilde düşünüyorum. aynı durumda olsam ve annem sürekli kötülese de kötülememesi gerektiğini söylerdim. sizde mutlu olmasını istiyorsunuz ama fazla fedakarlık yapıyorsunuz bence. yatılı kalmalara karşı bir insan olarak. annemin eşi için gelip kalmasın, geldiyse de bir günde gitsin diyemem. ben annenize de hak veremedim, size de. eğer ayrılıp geliyorsa da dediğiniz gibi bir hastalık, elden ayaktan düşme gibi bir durum olmadığı sürece size gelip sizde yaşaması da hoş olmaz. sonuçta bir düzeniniz var. eşiniz şimdi tamam der, yarın öbür gün o da rahat edemez. gideceğini bilerek yaşamak ve gitmeyeceğini bilerek yaşamak arasında fark var.Mesele yanlışı var yok meselesi değil ki. Anneniz bütün bu yaşananlara rağmen yine de bu evliliğe devam etmek istiyorsa size de saygıda kusur etmemek düşer. İster istemez soğuk davranmak diye bir şeyin var olduğuna ben inanmıyorum. Yetişkin bir insan hareketlerini de mimiklerini de kontrol edebilir, soğuk davranıyorsa soğuk davranmak istediği içindir. Aynı şekilde sizin eşiniz olsaydı annenizin siz bu evliliğe devam ettiğiniz sürece eşinize soğuk davranması yanlış olurdu. Arada siz varsınız
Kardeşim gibi gördüğüm kuzenimin zerrece sevmediğim bir kocası var. Kuzenimin bana anlattıklarından sevmiyorum aslında adamın bana yaptığı bir şey yok ama bu evlilik sürdüğü sürece bir kere bile soğuk davranmak gibi bir hakkım olduğunu düşünmüyorum. Samimi değilim ama bir araya geldiğimizde asla normal dışı bir tepki göstermem
Bir hafta kim kalırsa kalsın uzun bir süre zaten ama bir gece kalmasını da istemediğinizi söylemişsiniz.
Annem durup dururken eşimiz istemezdiAnnen aynı şekilde eşini istemese ne yapardın nasıl söylerdin eşine? Farzet eşin seninle geldi ve annen gönder onu istemıyorum diyor git buradan annem seni istemıyor dıyebılecekmısın? Burada yazmadıgın şeyler var mı bakısları falan rahatsız mı edıyor? Diger türlü senin için o adam neyse annen içinde senin eşin aynı ikiside elin oglu sonucta
Kavga etmesıne gelınce bir cok cift bunları yasıyor sonra evlılıge devam edıyor o zaman anne babalar gelın yada damatlarını tekrar barıssalarda eve istemesinler
Mesele 1 gün kalmadı değil işte. 1 gün diye deliyor bir şey çıkarıyor o 1 gün oluyor 2 gün, 3 günbende bu şekilde düşünüyorum. aynı durumda olsam ve annem sürekli kötülese de kötülememesi gerektiğini söylerdim. sizde mutlu olmasını istiyorsunuz ama fazla fedakarlık yapıyorsunuz bence. yatılı kalmalara karşı bir insan olarak. annemin eşi için gelip kalmasın, geldiyse de bir günde gitsin diyemem. ben annenize de hak veremedim, size de. eğer ayrılıp geliyorsa da dediğiniz gibi bir hastalık, elden ayaktan düşme gibi bir durum olmadığı sürece size gelip sizde yaşaması da hoş olmaz. sonuçta bir düzeniniz var. eşiniz şimdi tamam der, yarın öbür gün o da rahat edemez. gideceğini bilerek yaşamak ve gitmeyeceğini bilerek yaşamak arasında fark var.
Tartısmalarda kucukte olsa payın olabilir cunku adamda istenmediginin farkındadır bilemiyorum annen için bir kac gun susabilirsin sonucta temelli sana yerlesmeyecekler.Annem durup dururken eşimiz istemezdi
İstememesi için eşimin sürekli beni üzmesi, yada tartışmalarda sürekli annen diyerek annemi öne sürmesi gerekir, beni kandırması vs
Ben sürekli kavga ortamından bıktım, annemin sürekli adamı bana anlatmasından bıktım. Bunları istememek en doğal hakkım.
Daha tanışalı 1 yıl olmuş birisiyle 1 hafta aynı evde dip dibe yaşamak istememem çok normal diye düşünüyorum
Annemi mutlu ettiği sürece severim onu çünkü benim öz babam değil
Anlamıyorsunuz beni, sorun bir kaç gün değil işte ama neyseTartısmalarda kucukte olsa payın olabilir cunku adamda istenmediginin farkındadır bilemiyorum annen için bir kac gun susabilirsin sonucta temelli sana yerlesmeyecekler.
Ben seni çok iyi anlıyorumAnlamıyorsunuz beni, sorun bir kaç gün değil işte ama neyse
Başlığı esimin annesi diye görüp neden kaynanam yazmamış diye okumaya basladim kv konuları baya bilincaltima işlenmiş
Göndersem ne olucak ki, bu kez eşiyle geliyor ve ben eşiyle aynı yerde kalınca hiç rahat edemiyorumBen seni çok iyi anlıyorum
Adam değil annen çıkarıyor kavgaları eminim adam da devam ettiriyor
Adamın iyi yönlerini bulup annene adamı öv ve çocuklarrın deyip sana kızması senin bize olan ilgini kıskanması dan seni seviyor bu adam bence falan de
Bir şekilde barıştır ve gönder anneni
Bakma eşinin şuan annen gelsin bizde kalsın dediğine o bir günlük bir haftalık kalmaya benzemez sürekli kalmak
Yoksa bu şekilde giderse senin kocan gider bir gün annenle başbaşa bir ömür geçirmek zorunda kalırsın
Kabus gibi