- 11 Eylül 2020
- 2.203
- 560
- 73
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
Verdiğiniz örneklerle bu bir değilBana biraz abartı tepki gösteriyormuşsunuz gibi geldi. 1 gece kalsa ne olacak kalmasa ne olacak.Bunun için annenizi zor duruma sokmaya değmez. Yeri gelince anneniz evinde eşinizi istemese siz kırılmaz mısınız? Yeri geliyor insanın arkadaşı dostu kalıyor evinde. Hayatta ne insanların kahırlarını çekiyoruz iş ortamlarında. Birbirini idare edemedikten sonra aile olmanın anlamı nedir ki...
Annem eşimi çok sever, eşimin ne anneme nede bana bir hakareti olmamıştır. Eşim bana şerefsiz dese, sürekli annemi öne sürse eminim annemde eşimi istemezdi
1 gece için evet olabilir ancak 1 hafta da kaldı, daha da kalırdı ancak ben anneme söyledim öyle gitti.
Tam samimi oluyorum ertesi gün annem telefonda ağlayarak adamı anlatıyor, yok bana şerefsiz dedi yok sürekli çocuklarımı görmek istiyormuşum dedi. Dayanamıcam ben yapamıcam ben deyip ertesi gün barışıyor ve hiç bir şey olmamış gibi görüşelim istiyor ancak ben annemi bu kadar üzen ve çocukların diyerek bizi kasteden kişiden soğuyorum
Annemi tek başına bize göndermiyor. Oda gelmek istiyor.