ANNEMİN DİYETİ

Öğlen yemeğim
1 tabak kuru fasulye
2 kalın dilim ekmek fazla oldu ama akşam ekmek yemicem
Yanında limon yedim
1 kocaman bardak su içtim akşama kadar birşey hemen artık öğleni bu şekilde kapatıyorum

1-)Tartı günü=21.04.2017
2-)Tartı günü=24.04.2017
3-)Tartı günü=26.04.2017
4-)Tartı günü=28.04.2017
Nisanda toplam kaç kilo verdiğini yazıcam

Sabah kahvaltısı
*1 haşlanmış yumurta sarısı
*1 dilim ekmek
*Çay

Dün akşam 20 dk bisiklet sürdüm bugün akşam daha fazlasını yaparım öğlen yemekten sonra da limonlu suyumu içicem öğleden sonra leslie 3 mil yapıcam birde yürüyüş yaptım mı tamam

Bu arada tartı günleri
Pazartesi
Çarşamba
Cuma

Ve 1 ayda toplam kaç kilo verdiğimi yazıcam tarihleri yazmıştım günlerinde yazdım tam oldu süper gece yemek yeme alışkanlığınıda attım üzerimden şimdilik herşey yolunda

Arkadaşlar katılmak isteyen yok mu destek olalım birbirimize katılmak isteyenleri bekliyorum

Öğlen yemeğim
1 tabak kuru fasulye
1 dilim ekmek
Pul biberli limon
1 bardak kocaman su

Diyet şimdi olmaya başladı.
Birincisi kurallarda rayına oturmaya başladı.

KURALLAR;
1-)Haftanın 3 günü hariç tartılmak yok.
2-)Yağlı yiyeceklerden uzak durulacak.
3-)Ekmek günde 3 dilimi geçmiyecek.
4-)Abur cubur yemek yasak.
5-)Pilav ve makarna gibi yiyecekler ölçülü yenilerek kilo almamımızı engellemiş olucaz.
6-)Çerez yemek yasak.
7-)Açıktığım zaman su içilecek bu katı bir kuraldır.
8)Günde 2 saati geçik spor aktivesi yapılıcak.Hergün yapılamasada gün aşırı yapılacak.
9-)Limonlu suyu ihmal etmek yok.
10-)Ve en son olarak diyette değilde yaşam tarzı olarak sürecek. Sağlık yaşam için yapmamız gerekiyor.

Son düzenleme:
Leslie mill 3 yaptım 10 dk başlangıçta böyle yarın artırıcam

Bu sefer diyeti tutturdum daha acıkmadım süperrr akşam yemeğini bugün erken yiyecem daha iyi olur diye düşünüyorum 6'dan önce yemeğimi yiyip akşamda 1 bardak çay içip günü kapatırım

Bir kural daha koyuyorum akşam yemeğini 6'dan önce bitirmek ne kadar erken yersen o kadar iyi olur bence inşallah dediğim gibi olur yarın tartı günü İNŞALLAH 71 olduğumu görürüm

Akşam yemeğini de yedim
1 tabağa yakın kuru fasulye
1 kase salata
1 dilim ekmek
1 bardak kocaman su

Gerçekten katılmak istemiyor musunuz bana desteğe ihtiyacım var kızlar hadi gelin sonunda mutluluk var

Mutluyum diyetimin güzel gitmesinden herşey yolunda kimsede katılmıyor niye anlamıyorum

Şimdi eve geldim 45 dk yürüyüş yaptım pilavı yiyince eritmek gerek dedim vurdum kendimi yollaraİnşallah kilo aldırmaz akşam parka gidip parktaki aletlere binicem 1.5 saat binmeyi düşünüyorum

Parka gidemedim yağmur yağıyor püfffff yasa

1 çay bardağı şekersiz çay
4 tane bisküvi

Yarın sabah tartı günü heyecanlı bir şekilde sabahın olmasını bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…