• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ANNEMİN DİYETİ

Merhaba, insallah istedigin kiloya ulasirsin.
Listene baktim da cok az degil mi? Kendin mi yaptin yoksa bir diyetisyenden yardim aldin mi?
Allah muhafaza hasta falan olursun bana cok az geldi menun

Merhaba diyet listesini annem ile hazırladım arada kaçamaklar oluyor bir şekilde idare ediyorum

Sabah kahvaltısı
1 dilim peynir
4 zeytin
1 dilim küçük ekmek
Şekersiz çay

14.04.2017=74
21.04.2017=72
Toplam -2 kilo verdim 1 haftada iyidir bence inşallah devamlı böyle gider

Ara öğünüm
3 tane çikolatalı küçük bisküvi canım tatlı çekti ondan oldu yarın yapmam

Ara öğünüm
IMG_20170421_102402.jpg

Öğlen yemeğim
1.5 kase tavuk sulu tel şehriye çorbası
2.5 kalın dilim ekmek bu fazla oldu biliyorum akşama yapmıcam böyle
Pul biberli limon yedim
1 bardak su

Akşam acaba kahvaltı gibi yapsam iyi olucak daha iyi olur hem bugün sporunda fazlalaştırırım süper olur pazartesiye kadar tartılmaktan vazgeçtim her gün tartılcam.
14.04.2017=74
21.04.2017=72(Giden kilo -2)
Yarın tartılcam bakalım akşam az yemenin faydası olucak mı sevgili günlüğüm görücez

:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Ara öğünüm
1 adet çikolatalı bisküvi
Bugün diyeti farklılaştırdım yiyerek de zayıflıyaca mı düşünüyorum az az olacak ama bu şekilde hem hızlı kilo vermemiş olcam hem de daha iyibsonuca ulaşıcam

Parka gittim parktaki spor aletlerine bindim 15 dk 5 dk da parkın etrafını turladım toplam 20 dk yaptım

Merhaba

diyetinde başarılar dilerim :) Kaçamak yapmamaya bak ben de 20 gündür diyetteyim 2 kilo verdim ilk hafta sonra veremedim :işsiz: Ah bu kaçamaklar olmasa..

Merhaba

diyetinde başarılar dilerim :) Kaçamak yapmamaya bak ben de 20 gündür diyetteyim 2 kilo verdim ilk hafta sonra veremedim :işsiz: Ah bu kaçamaklar olmasa..
Merhaba teşekkür ederim kaçamak yapmamaya çalışıyorum :)

Akşam yemeğim
1 tabaktan az nohut yemeği
2 dilim ekmek
1 bardak su

Sevgili günlüğüm yürüyüşümü yaptım tam 50 dk yürüdüm süper
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK71::KK71:

Günaydın günlüğüm
Bugün sabah kahvaltısını pek yapmadım
22.04.2017=72 (AYNI)
Olsun yılmak yok hemen olacak değil ya

Sabah yürüyüşümüde yaptım az bugün 15 dk yürüdüm akşam uzun yürürüm günlüğüm

Günlüğüm şimdi tartıldım 22.04.2017=71.5 çok şaşırdım sabah çok az yedim on her halde :KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

Merhaba kızlar beni görmüyor musunuz?Huhuhuhu burdayım kimse katılmak istemiyor galiba bana

Sabah kahvaltı da pek birşey yemediğim için öğlene doğru
1 yumurtayla omlet
1 kibrit kutusu peynir
2 dilim ekmek
1 salatalık

Ara öğünlerde bisküvi yedim

Back
X