banami yazdiniz bilmiyorum ama cevap vereyimMerhaba canım merak ettim kaç kilo verdin şimdiye kadar...önerilerini de bekliyoruz
Pestme canım...mutlaka olucak.başaranlarin bizden farkı mı var...azim önemli2 yıl önce 74 kilodan 55 düştüm hiç ekmek yemeden yapmıştım ama şimdi diyet yapamıyorum
aynen öyle acısı çıkıyor burda bir arkadaş vardi haftanın 6 günü çok az yiyor 1 günü pizza dâhil herşey yiyordu 90 lardan 60 lara indi oda öyle yapabilirseniz oda olur o bir gün çok yediği için vücut açlık modundan çıkıp tekrar kilo veriyordu galibaAnladım canım zaten çok az yiyince birkaç gün sonra acisi çikıyor...daha çok yüjleniyor insan.ben de 93 kilodan 68 e indim ...hergün düzenli yürüyerek ve yemeklerimin ölçüsünü azaltarak...insan e vücudunu iyi tanıyınca veriyor gerçekten...ama takıldım kaldim..yürüyüşe tekrar baslamayi düşünüyorum
Tebrikler...pesetmek yokGünaydın 40 dk yürüyüş yaptım kahvaltıdan sonra baya terledim tartı mı yanlış bilmiyorum ama bugün 72 kilo çıktım -1 kilo daha gitti belki bir haftadır diyet yapıyorum ondandır
Aynen pes etmek yok yola devam uzun bir yolum var ama pes etmicem istediğimiz kiloya düşsek bile koruyalım kilomuzu geriye almayalımTebrikler...pesetmek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?