• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ANNEMİN DİYETİ

2 yıl önce 74 kilodan 55 düştüm hiç ekmek yemeden yapmıştım ama şimdi diyet yapamıyorum :KK43:

Merhaba canım merak ettim kaç kilo verdin şimdiye kadar...:KK9:önerilerini de bekliyoruz
banami yazdiniz bilmiyorum ama cevap vereyim :D ben eve geldiğimde yani doğumdan sonra eve gelince 85 kiloydum su anda 53.2 kiloyum bebeğim 6 aylık oldugunda bu kiloya inebildim ama bu süreç biraz uzun ben denedim vucudumu tanıdım nasıl yersem kilo verebiliyorum nasıl yersem aliyorum baktım ama asla çok az yemedim ve spor yaptım bolcana buraya 65 kiloyken konu açtım dur konumun linkini atayim orda sureclerimi görürsünüz .. Yani az yemek istedim ama yapamadim 2. Gün acısını cikarttim genelde

Anladım canım zaten çok az yiyince birkaç gün sonra acisi çikıyor...daha çok yüjleniyor insan.ben de 93 kilodan 68 e indim ...hergün düzenli yürüyerek ve yemeklerimin ölçüsünü azaltarak...insan e vücudunu iyi tanıyınca veriyor gerçekten...ama takıldım kaldim..yürüyüşe tekrar baslamayi düşünüyorum

Anladım canım zaten çok az yiyince birkaç gün sonra acisi çikıyor...daha çok yüjleniyor insan.ben de 93 kilodan 68 e indim ...hergün düzenli yürüyerek ve yemeklerimin ölçüsünü azaltarak...insan e vücudunu iyi tanıyınca veriyor gerçekten...ama takıldım kaldim..yürüyüşe tekrar baslamayi düşünüyorum
aynen öyle acısı çıkıyor burda bir arkadaş vardi haftanın 6 günü çok az yiyor 1 günü pizza dâhil herşey yiyordu 90 lardan 60 lara indi oda öyle yapabilirseniz oda olur o bir gün çok yediği için vücut açlık modundan çıkıp tekrar kilo veriyordu galiba

Sabah kahvaltısı
1 haşlanmış yumurta sarısı
4 zeytin
2 çatal peynir
1 dilim ekmek
Çay

Günaydın...sabah 2 bardak naneli limonlu su
1 parça peynir
8 tane zeytin:oops:biraz fazla
Taze nane tere domates salatalık
1 yumurta
1 dilim tam buğday ekmek

Günaydın 40 dk yürüyüş yaptım kahvaltıdan sonra baya terledim tartı mı yanlış bilmiyorum ama bugün 72 kilo çıktım -1 kilo daha gitti belki bir haftadır diyet yapıyorum ondandır

Yürüyüşe başla yürüyüşün çok faydası var

Öğlen yemeğim
1 küçük kase kesme çorba
Bol salata
3 dilim tam buğday ekmeği
Biraz fazla oldu biliyorum ama akşam dikkat edicem

Bugün tartıldım 71.500 yarım kilo vermiştim çok mutluyum

Tebrikler canim bu hafta cok yoğunum bir türlü yazamıyorum...toplantılarim oluyor.ben de diyete devam ediyorum bakalım...:super:

Teşekkür ederim canım bende uymaya çalışıyorum diyete bugünden itibaren daha dikkat edicem

Back
X