- 10 Nisan 2014
- 42.420
- 113.697
- 798
Daha 30 değilsin. Vardır kısmetin biryerlerde . Düşünme bu konuyu. Hayat da herşey olacağına varır.Cocugun olur falan diyor yaslaninca yalniz kalmazsin diyor.
Rainyy annen harika bir adam mı bulmuş . Kendi yapamadıklarını senin üzerinden yapmaya çalışmasına izin verme. Sen onun uzantısı değilsin. Yetişkin genç bir kadınsın. Annen kendi bulsun dr mühendis tövbe tövbe. İşi gücü olan ahlaklı, ailesi düzgün eş dile. Boşver anneni.Haha aynen
"Anne evlenip ne yapacağım, evleneyim de benim gibi kızım mı olsun" deyiverin, bir daha sormaz sanırım.Annem surekli evlenemediniz diyor bir tanede kiz kardesim var daha 30 olmadim hayatimda biri de yok ne yapayim yani?
Annem surekli evlenemediniz diyor bir tanede kiz kardesim var daha 30 olmadim hayatimda biri de yok ne yapayim yani?
Sizin mesleğiniz ne bu kadar seçici olduğuna göre sende hekimsin herhaldeYa birini benimle tanistirmak istediler onu ben istemedim ben gorucu istemiyorum birde meslegini begenmedim anneme diyorum doktor muhendis bul diye diyorki nereden bulayim
İç ısınması doktor ve mühendis olmasından çok çok daha önemliYa birini benimle tanistirmak istediler onu ben istemedim ben gorucu istemiyorum birde meslegini begenmedim anneme diyorum doktor muhendis bul diye diyorki nereden bulayim
Rainyy mühendis mi ?Doktorları boşver Rainy sosyal hayatları sıfır. Sen mühendislik okumuş kızsın, meslektaşın birini bul bence. Bi de meslekten ziyade karakter daha önemli tabiki. Ayrıca daha 28-29 yaslarindasin. Gençsin yani, bosver anneni.
Ben sanırım başka bir uyeyle karıştırdımRainyy mühendis mi ?
Hep aynı konuyu açsa da yüzlerce kez, bu üyeyi sempatik buluyorum benBen sanırım başka bir uyeyle karıştırdım
Doktor istediğine göre doktor herhaldeBen sanırım başka bir uyeyle karıştırdım
Onu bilemiyorumDoktor istediğine göre doktor herhalde
Benim tahminim lise mezunu. Kendisi açıklar okuyuncaOnu bilemiyorum
Ay ne alakası var canım doktor doktor olmayanla evlenemiyor muDoktor istediğine göre doktor herhalde
Benim bir arkadaşım vardı. Tıp fakültesinde okurken “Eğitim fakültesindeki kızlar bizim anatomi dersine gelip koca bakıyorlar. Onlar bizimkilerle evlenince biz kimle evleneceğiz?” diye bana dert yanmıştıDoktor kuzenim illa doktor olsun başkasıyla evlilik düşünmüyor onu anlıyorum mesela denk olsa diyor
Öğretmen ya da hemşireyle evlenenleri çokDoktor kuzenim illa doktor olsun başkasıyla evlilik düşünmüyor onu anlıyorum mesela denk olsa diyor
Doktor mühendis istiyorsunda…Ya birini benimle tanistirmak istediler onu ben istemedim ben gorucu istemiyorum birde meslegini begenmedim anneme diyorum doktor muhendis bul diye diyorki nereden bulayim
Benim bir arkadaşım vardı. Tıp fakültesinde okurken “Eğitim fakültesindeki kızlar bizim anatomi dersine gelip koca bakıyorlar. Onlar bizimkilerle evlenince biz kimle evleneceğiz?” diye bana dert yanmıştıAklıma o geldi istemsiz güldüm
Bu arada evliliklerde denklik bence de önemli ama bu da biraz fazla sanki
Keşke bende üniversitede bulsaydım eş çok pişmanım şimdi ah ahBenim bir arkadaşım vardı. Tıp fakültesinde okurken “Eğitim fakültesindeki kızlar bizim anatomi dersine gelip koca bakıyorlar. Onlar bizimkilerle evlenince biz kimle evleneceğiz?” diye bana dert yanmıştıAklıma o geldi istemsiz güldüm
Bu arada evliliklerde denklik bence de önemli ama bu da biraz fazla sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?