Annemin dedigi sey?

Rainyy annen harika bir adam mı bulmuş . Kendi yapamadıklarını senin üzerinden yapmaya çalışmasına izin verme. Sen onun uzantısı değilsin. Yetişkin genç bir kadınsın. Annen kendi bulsun dr mühendis tövbe tövbe. İşi gücü olan ahlaklı, ailesi düzgün eş dile. Boşver anneni.

Doktorları boşver Rainy sosyal hayatları sıfır. Sen mühendislik okumuş kızsın, meslektaşın birini bul bence. Bi de meslekten ziyade karakter daha önemli tabiki. Ayrıca daha 28-29 yaslarindasin. Gençsin yani, bosver anneni.

Rainyy mühendis mi ?

Doktor kuzenim illa doktor olsun başkasıyla evlilik düşünmüyor onu anlıyorum mesela denk olsa diyor

Doktor kuzenim illa doktor olsun başkasıyla evlilik düşünmüyor onu anlıyorum mesela denk olsa diyor
Benim bir arkadaşım vardı. Tıp fakültesinde okurken “Eğitim fakültesindeki kızlar bizim anatomi dersine gelip koca bakıyorlar. Onlar bizimkilerle evlenince biz kimle evleneceğiz?” diye bana dert yanmıştı Aklıma o geldi istemsiz güldüm
Bu arada evliliklerde denklik bence de önemli ama bu da biraz fazla sanki

Ya birini benimle tanistirmak istediler onu ben istemedim ben gorucu istemiyorum birde meslegini begenmedim anneme diyorum doktor muhendis bul diye diyorki nereden bulayim
Doktor mühendis istiyorsunda…
Senin mesleğin nedir?

Keşke bende üniversitede bulsaydım eş çok pişmanım şimdi ah ah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…