Aynen kendide sikintilar yasadiKendisi evlenince başı göğe mi ermiş
Bence yurtdışına taşının.Annem surekli evlenemediniz diyor bir tanede kiz kardesim var daha 30 olmadim hayatimda biri de yok ne yapayim yani?
EvetRainyy çalışıyor musun ?
Ne güzel bazı kurslara falan yazılsan at binme spor resim vs gibi olmaz mı
Ben de bunu anlamıyorum bir anne ne diye evlenmedin diye çıkışır kızına napsın çıkıp sokak sokak koca mı arasın olmayınca olmamış işteannen evlenemiyorsun diyene kadar esine dostuna yaysa gelinlik kızım var diye sana aday getirse ya
milletin anasi gün gün geziyor damadin iyisini bulayim diye
Ya birini benimle tanistirmak istediler onu ben istemedim ben gorucu istemiyorum birde meslegini begenmedim anneme diyorum doktor muhendis bul diye diyorki nereden bulayimannen evlenemiyorsun diyene kadar esine dostuna yaysa gelinlik kızım var diye sana aday getirse ya
milletin anasi gün gün geziyor damadin iyisini bulayim diye
boyle niye evlenmedin diyen annelerin yuzde 90i gencliginde erkekle gorse bacaklarini ayiracak - biyere gondermeyen etmeyen kadinlar oluyor. onca sene erkek arkadasa- cikmaya asla derken birden belli bir yastan sonra "hani koca" der oluyorlar.Ben de bunu anlamıyorum bir anne ne diye evlenmedin diye çıkışır kızına napsın çıkıp sokak sokak koca mı arasın olmayınca olmamış işteha bir de sevgilisi olsa bu seferde niye sevgili yaptın diye azar yerdi sevgilisi yok niye evlenmedin azarı yiyor
e doktor muhendis beni ne yapsin diyor musun bazen kendine?Ya birini benimle tanistirmak istediler onu ben istemedim ben gorucu istemiyorum birde meslegini begenmedim anneme diyorum doktor muhendis bul diye diyorki nereden bulayim
İş bul rainyy . Kaç senedir aynı konu. Nasip kısmet bu işler .Annem surekli evlenemediniz diyor bir tanede kiz kardesim var daha 30 olmadim hayatimda biri de yok ne yapayim yani?
Oyleyim kabullendim artik yapicak bir sey yoke doktor muhendis beni ne yapsin diyor musun bazen kendine?
2018den beri erkek erkek diye beynimizi yedin, bunca sene sanal ask bile bulamadin. cok bahti acik biri degilsin demek ki.
gerceklerle yuzles - beklentini düşür
Amaaaan anne sen evlendin de ne oldu boşver geç deAnnem surekli evlenemediniz diyor bir tanede kiz kardesim var daha 30 olmadim hayatimda biri de yok ne yapayim yani?
Cocugun olur falan diyor yaslaninca yalniz kalmazsin diyor.Amaaaan anne sen evlendin de ne oldu boşver geç de
Valla benim kız sabah 6 akşam 12 it gibi çalışıyor tıp için. Asgari ücretli damat istese evden kovalarım. Rainyy eski dönemler bitti . Eskidendi o mühendis dr komşusunun ilkokul mezunu kızını alırdı mutlu da olurlardı.artık onlar da karlyerli kadın peşinde. O devirler bitti . Mantıklı ol aze doktor muhendis beni ne yapsin diyor musun bazen kendine?
2018den beri erkek erkek diye beynimizi yedin, bunca sene sanal ask bile bulamadin. cok bahti acik biri degilsin demek ki.
gerceklerle yuzles - beklentini düşür
Çocuk olunca da başından göndermeye çalışıyorsun bak çok da iyi bişi değil deCocugun olur falan diyor yaslaninca yalniz kalmazsin diyor.
Haha aynenÇocuk olunca da başından göndermeye çalışıyorsun bak çok da iyi bişi değil de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?