Annemin dedigi sey?

rainyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2018
6.659
4.070
173
Annem surekli evlenemediniz diyor bir tanede kiz kardesim var daha 30 olmadim hayatimda biri de yok ne yapayim yani?

annen evlenemiyorsun diyene kadar esine dostuna yaysa gelinlik kızım var diye sana aday getirse ya
milletin anasi gün gün geziyor damadin iyisini bulayim diye
Ben de bunu anlamıyorum bir anne ne diye evlenmedin diye çıkışır kızına napsın çıkıp sokak sokak koca mı arasın olmayınca olmamış işte ha bir de sevgilisi olsa bu seferde niye sevgili yaptın diye azar yerdi sevgilisi yok niye evlenmedin azarı yiyor

annen evlenemiyorsun diyene kadar esine dostuna yaysa gelinlik kızım var diye sana aday getirse ya
milletin anasi gün gün geziyor damadin iyisini bulayim diye
Ya birini benimle tanistirmak istediler onu ben istemedim ben gorucu istemiyorum birde meslegini begenmedim anneme diyorum doktor muhendis bul diye diyorki nereden bulayim

boyle niye evlenmedin diyen annelerin yuzde 90i gencliginde erkekle gorse bacaklarini ayiracak - biyere gondermeyen etmeyen kadinlar oluyor. onca sene erkek arkadasa- cikmaya asla derken birden belli bir yastan sonra "hani koca" der oluyorlar.
bir arkadasim 33 yasinda, ailesi universitede sevgilisi oldugunu anlayinca o sehirden aldilar her sabah 3 saat gidis 3 saat gelis hayati yollarda gecti, ailesi gec gelse görüntülü arar- her seyden izahat ister. isten 6da cikar kiz - aksam saat 8de eve gitmemis olsun "neredesin baban soruyor" diye darlarlar. son 5 yildir da "evde kaldin, kimse yok mu, bir sen kaldin, cocugun olmayacak acele et" falan diyorlar.
kizi bir saldiniz mi, nereden bulsun yani

Ya birini benimle tanistirmak istediler onu ben istemedim ben gorucu istemiyorum birde meslegini begenmedim anneme diyorum doktor muhendis bul diye diyorki nereden bulayim
e doktor muhendis beni ne yapsin diyor musun bazen kendine?
2018den beri erkek erkek diye beynimizi yedin, bunca sene sanal ask bile bulamadin. cok bahti acik biri degilsin demek ki.
gerceklerle yuzles - beklentini düşür

2018den beri erkek erkek diye beynimizi yedin, bunca sene sanal ask bile bulamadin. cok bahti acik biri degilsin demek ki.
Oyleyim kabullendim artik yapicak bir sey yok

Valla benim kız sabah 6 akşam 12 it gibi çalışıyor tıp için. Asgari ücretli damat istese evden kovalarım. Rainyy eski dönemler bitti . Eskidendi o mühendis dr komşusunun ilkokul mezunu kızını alırdı mutlu da olurlardı.artık onlar da karlyerli kadın peşinde. O devirler bitti . Mantıklı ol az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…